Στο Χέγκελο οι κορυφαίοι

Στο Χέγκελο οι κορυφαίοι

bet365

Τσάτουμας, Κυριακοπούλου και Μπανιώτης ταξιδεύουν στο δυνατό μίτινγκ του Χέγκελο, στην Γερμανία, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της σειράς Challenge της IAAF.

Ο Λούης Τσάτουμας επέλεξε το συγκεκριμένο αγώνα, για το ντεμπούτο του στη σεζόν. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού θα επιδιώξει από νωρίς να κυνηγήσει μια επίδοση πάνω από τα 8,00 μ. και γιατί όχι και το όριο (8,10 μ.) συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

Ο Τσάτουμας ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της περσινής διοργάνωσης, καθώς είχε καταλάβει την πρώτη θέση στο μήκος με άλμα στα 8,25 μέτρα. Ο Ελληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων, τον "χρυσό" ολυμπιονίκη του Λονδίνου στο δέκαθλο, Αστον Ιτον, τον "χάλκινο" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας στο μήκος Λουίς Αλμπέρτο Ριβέρα και τον νικητή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Σόποτ, Βραζιλιάνο Μάουρο Ντα Σίλβα.

Ενα από τα πρόσωπα της διοργάνωσης θα είναι η Νικόλ Κυριακοπούλου, που προέρχεται από το 4,73 μ., της Σαγκάης και είναι η κορυφαία επίδοση στον κόσμο στο επί κοντώ. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, θέλει να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και σε αυτό θα την βοηθήσει ο συναγωνισμός με αθλήτριες όπως η Φαμπιάνα Μούρερ (Βραζιλία), η Μαρτίνα Σουλτς (Γερμανία), η Ζίλκε Σπίγκελμπούργκ (Γερμανία) και η Γιρίνα Πτατσνίκοβα (Τσεχία).

Στο ύψος θα πάρει μέρος ο Κώστας Μπανιώτης, ο οποίος ξεκίνησε πριν λίγες μέρες τη σεζόν με 2,20 μ. στο Πεκίνο. Ο έμπειρος άλτης θα προσπαθήσει να βρει τον ρυθμό του και να κυμανθεί σε επιδόσεις κοντά στα αγωνιστικά του επίπεδα. Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου, το χειμώνα ξεπέρασε τα 2,28 μ., ενώ το ατομικό του ρεκόρ είναι 2,34 μέτρα. Στον ίδιο αγώνα ξεχωρίζει ο Γιούρι Kριμαρένκο (Ουκρανία).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα