Τρίαθλο στο Ναύπλιο (vid)

Gazzetta team
Τρίαθλο στο Ναύπλιο (vid)

bet365

Το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος η ιστορική πόλη του Ναυπλίου θα γεμίσει από μικρούς και μεγάλους που θα κολυμπήσουν, θα ποδηλατήσουν και θα τρέξουν με επίκεντρο το λιμάνι, στο 1ο Τρίαθλο Ναυπλίου.

Οι προετοιμασίες για το 1ο Τρίαθλο Ναυπλίου, 30 & 31 Μαΐου 2015 έχουν ήδη ξεκινήσει με τον αέρα της WIND! «Η WIND, αρχής γενομένης το 2011, έχει συνδεθεί άρρηκτα με τη διοργάνωση αγώνων δρόμου σε όλη την Ελλάδα, την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος, τη στήριξη αθλητών αλλά και το συνδυασμό του αθλητισμού με ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Το Ναύπλιο Τρίαθλο πληροί όλες τις προϋποθέσεις να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί στο ετήσιο ημερολόγιο αγώνων. Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε αυτή την όμορφη γιορτή της πόλης, η οποία θα είναι γεμάτη κόσμο, τουρίστες και αθλητές. Η σύνδεσή μας με τον συγκεκριμένο αγώνα τριάθλου συγχρονίζεται ωστόσο και με το λανσάρισμα του triple play, της νέας μας οικονομικής λύσης για ολοκληρωμένη επικοινωνία, κινητό σταθερό και Internet, για όλη την οικογένεια, μέσα και έξω από το σπίτι. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη διοργάνωση και στους αθλητές να απολαύσουν τον αγώνα.»

Δήλωσε ο υπεύθυνος Καταστημάτων WIND Άργους – Ναυπλίου Περικλής Κατσαρός στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 18 Μαΐου στο Βουλευτικό (πρώτη Βουλή των Ελλήνων) στο Ναύπλιο, παρουσία του Δήμαρχου κ. Δημήτρη Κωστούρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου της diaplous s.s.d.a. Ltd Κωνσταντίνου Μητρόπαπα από την πλευρά της διοργάνωσης, καθώς και των συνδιοργανωτών: Care+Full με τον Γιώργο Μαρλαγκούτσο και Αθλητικός σύλλογος “Νηρηίδα” με τη Τζένη Μπουλμέτη.

Με στόχο την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους και του ευγενούς ανταγωνισμού, 500 περίπου αθλητές όλων των ηλικιών, θα κολυμπήσουν τη θάλασσα μπροστά στο Μπούρτζι (750 μέτρα), στη συνέχεια θα ποδηλατήσουν την παραλία του Αργολικού κόλπου (20 χιλιόμετρα) και τέλος θα τρέξουν μέσα στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου (5 χιλιόμετρα), εμπνέοντας και παρακινώντας άπαντες στον δυναμικό αθλητισμό.

Πρόκειται για ένα διήμερο με κεντρικό άξονα τον αγώνα του τριάθλου αλλά και πλήθος περιφερειακών δράσεων - γεγονότων που παραλλήλως θα αναδείξουν την δύναμη και την αξία του εθελοντισμού και της συνεργασίας, δίπλα στην αξία της ιστορικής πόλης, μέρους της ιστορίας, των αξιοθεάτων και της μοναδικής ομορφιάς αυτής, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Σάββατο 30 Μαΐου 2015:

- Kids Distance Triathlon: 11.00

- Απονομές Kids Distance Triathlon: 13.00

- Αναγνώριση Ποδηλατικής Διαδρομής: 14.00 - 15.00

- Aerobic Marathon: 16.00 μμ - 20.00

- Pasta Party & Ειδικές Βραβεύσεις: 20.00

Κυριακή 31 Μαΐου 2015:

- Τεχνική Ενημέρωση Αγώνα: 08.45

- Εκκίνηση Sprint Triathlon: 09.00

- Αποτελέσματα - Απονομές - Βραβεύσεις: 12.30

- DJ Party: 12.30

Λειτουργία Γραμματείας (Ηλιοστάσιο Café -μπροστά στην προβλήτα του φάρου):

- Σάββατο: 09.00 – 14.00 & 17.00 - 20.00

- Κυριακή: 07.00 – 08.45

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα