Η τυφλή επικοντίστρια! (vid)

Η τυφλή επικοντίστρια! (vid)

bet365

H Σάρλοτ Μπράουν ξεπέρασε 3,5μ. στο άλμα επί κοντώ στο σχολικό πρωτάθημα του Τέξας και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά σε σχέση με τις συναθλήτριες της είναι ότι δεν βλέπει!

«Το γεγονός ότι δεν μπορώ να δω δεν προσδιορίζει ποια είμαι. Απλώς έτυχε να μην έχω τη ικανότητα να βλέπω», έχει δηλώσει η μαθήτρια του Rains High School, που βρίσκεται στο Έμορι του Τέξας, η οποία άρχισε να χάνει την όραση της όταν ήταν μόλις 16 εβδομάδων, εξαιτίας του καταρράκτη που παρουσίασε. Αν και υποβλήθηκε σε σειρά επεμβάσεων οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την όραση της, με αποτέλεσμα η νεαρή να μάθει να πορεύεται χρησιμοποιώντας στο έπακρο τις υπόλοιπες τέσσερις αισθήσεις της.

«Μου πήρε τρία χρόνια να ανέβω στο βάθρο των νικητών, και τελικά τα κατάφερα. Η ιστορία… δεν είναι για εμένα. Είναι για όλους εκείνους που παλεύουν για κάτι», τόνισε μετά τον αγώνα η γενναία επικοντίστρια, που καταφέρνει να ξεπερνά τις τεχνικές δυσκολίες με τη βοήθεια ενός βομβητή, ο οποίος τοποθετείτε μεταξύ στρώματος και βαλβίδας, προκειμένου να τοποθετήσει σωστά το κοντάρι, ενώ ο προπονητής της βρίσκεται πίσω από το στρώμα και σφυρίζει προκειμένου να κατευθύνει την αθλήτρια στην ευθεία. Νωρίτερα στο γήπεδο την οδηγεί ο σκύλος - οδηγος της Βέιντορ, ο οποίος της υποδεικνύει μία φορά τη διαδρομή και στη συνέχεια η ίδια την απομνημονεύει, με τον Βέιντορ να περιμένει κάπου εκεί κοντά να τελειώσει ο αγώνας και να ανέβει στο βάθρο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα