Mε το gazzetta στο No Limits!

Gazzetta team
Mε το gazzetta στο No Limits!

bet365

Το gazzetta.gr σας βάζει στο μακροβιότερο τηλεοπτικό μαχητικό show της Γωγώς Μπιτάκου, το No Limits! Η 26η έκδοσή του και με διακριτικό τίτλο ‘Magic One’’, διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Καλλιθέα στο στάδιο Έσπερος.

Το Σάββατο 23 Μαΐου , η διοργανώτρια παρουσιάζει ακόμα μια εκπληκτική αγωνιστική κάρτα και φαντασμαγορικό θέαμα όπως αρμόζει στο θεσμό, με τις ψυχές χωρίς όρια, που έχει μπει στις καρδιές των Ελλήνων:Για πρώτη φορά σε πρωταγωνιστικό ρόλο, τη ζώνη του θεσμού, διεκδικεί ο πυγμάχος σύμβολο, Βαγγέλης Χατζής, ο μοναδικός μονόχειρας πυγμάχος στον κόσμο, που για πρώτη φορά εμφανίστηκε στο No Limits 22(Tae Kwon Do Stadium) ξεσηκώνοντας τους οπαδούς με το εκρηκτικό στυλ, τη μαχητικότητα και τη δύναμη ψυχής που τον χαρακτηρίζει. Έχει τρεις νικηφόρους αγώνες και 3/5, απέναντί του θα βρεθεί ο αξιόμαχος Γιάννης Γεωργόπουλος.

O Χατζής έχει ιδιαίτερα απασχολήσει τα MME μια και με το παράδειγμά του εμπνέει διεθνώς και μέσω των τηλεοπτικών μεταδόσεων της διοργάνωσης (NOVA, ACTION 24), εκπροσωπεί τη βασική καμπάνια του θεσμού κατά της βίας, της παιδικής κακοποίησης και του σχολικού εκφοβισμού. Παράλληλα διακεκριμένοι αθλητές από καταξιωμένες σχολές της Αθήνας θα αγωνιστούν στο στυλ του Kick Boxing , Muay Thai, χαρίζοντας συναρπαστικές μάχες , με προεξέχουσα τη γυναικεία πυγμαχία, ανάμεσα στην 4η στον κόσμο Τζένη Τασίδου και τη δημοφιλή Δήμητρα Δημητρακοπούλου.

Ανερχόμενα ταλέντα, επιπλέον θα διεκδικήσουν το εισιτήριό τους στην επετειακή διοργάνωση που θα λάβει χώρα σε λίγους μήνες με τη συμπλήρωση δέκα χρόνων του θεσμού, αλλά και μικροί πρωταθλητές όπως ο δεκάχρονος Βασίλης ‘’ Billerman’’ Κατσίγιαννης μαθητής του παγκόσμιου πρωταθλητή Σταμάτη Μπιτάκου(Stam the Showman Academy) , ο πρώτος ανήλικος αθλητής επίσημου αγώνα που θα δοκιμστεί στην πρώτη του διεθνή αναμέτρηση απέναντι στον Κυριάκο Χριστοδούλου, μεγάλο ταλέντο της Κύπρου.

ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ

Η διαδικασία για να είστε εσείς αυτός που θα δείτε εντελώς δωρεάν το παιχνίδι είναι απλή... Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και αυτομάτως θα πάρετε μέρος στην κλήρωση για τα 5 διπλές προσκλήσεις. Οι τυχεροί θα ανακοινωθούν μέσα από το gazzetta!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα