Μόνο νίκη κόντρα στην Ισπανία

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Μόνο νίκη κόντρα στην Ισπανία

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών αντιμετωπίζει αύριο (28/04) την Ισπανία στη Βαρκελώνη στο τελευταίο παιχνίδι των ευρωπαϊκών προκριματικών για το σούπερ φάιναλ του World League, το οποίο θα γίνει στην Σαγκάη και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Μορφέσης, θέλει νίκη, όπως δήλωσε.

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου. Όποιος κερδίσει θα προκριθεί στην τελική φάση του Γουόρλντ Λίγκ», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής ομάδας γυναικών, μετά την σημερινή προπόνηση της ομάδας, για τον τελευταίο αγώνα του ομίλου με την Ισπανία και πρόσθεσε:

«Θέλουμε να προκριθούμε, γιατί θα είναι μια καλή προετοιμασία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καζάν που είναι ο βασικό μας στόχος. Αν δεν προκριθούμε, έχουμε ήδη κανονίσει κάποιες προετοιμασίες, έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν πιο πλήρη προετοιμασία». Για την πληρότητα της ομάδας, ο Γιώργος Μορφέσης, κατέληξε: «Δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών. Το μόνο που έχουμε να διαχειριστούμε είναι η πνευματική και σωματική κόπωση που υπάρχει στα κορίτσια».

Την πρώτη θέση του ομίλου την έχει καπαρώσει η Ρωσία, με τις Ισπανία και Ελλάδα να παλεύουν για την δεύτερη προνομιούχο. Στην ελληνική αποστολή, που αναχώρησε σήμερα το πρωί για τη Βαρκελώνη, ο Γιώργος Μορφέσης επέλεξε τις: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Χυδηριώτη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Αντιγόνη Ρουμπέση, Μιχαέλα Καλογεράκου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Ελευθερία Πλευρίτου και Ελένη Ξενάκη.

Η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία την Τρίτη 28/4 στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

 

Τελευταία Νέα