«Μια τέλεια στιγμή»

Gazzetta team
«Μια τέλεια στιγμή»

bet365

Ευτυχισμένη από την κατάκτηση της Euroleague με τον Ολυμπιακό η Ας Σάουθερν έκανε τον απολογισμό της παρουσίας της στην Ελλάδα και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκες» ήταν πραγματική ομάδα.

Η Αυστραλή πολίστρια μίλησε στο Goal:

Για την ασίστ της στο χρυσό γκολ της Μανωλιουδάκη: «Πήρα τη μπάλα τα πλάγια και προσπάθησα το σουτ, αλλά η τερματοφύλακας και η αμυντικός είχαν σωστή θέση. Είδα τη Φιλιώ μόνη της, της έδωσα τη μπάλα και πέτυχε το νικητήριο γκολ. Ήταν μια τέλεια στιγμή».

Για την εμφάνισή της στον τελικό με τέσσερα γκολ και μία ασίστ: «Ένιωθα χαλαρή. Δεν αισθάνθηκα νευρικότητα. Ήξερα πως είχα να κάνω μια δουλειά και αυτό έκανα. Η ομάδα σημείωσε ένα επίτευγμα. Εργαστήκαμε πολύ σκληρά. Ήμασταν σαν πραγματική ομάδα, κυρίως στον τελικό και νιώθω υπερήφανη».

Για την επιλογή της να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό: «Ένιωσα προνομιακή την πρόταση του Ολυμπιακού, να έρθω στην Ελλάδα και να παίξω για ένα μεγάλο κλαμπ. Μίλησα με τη Νοξ για την εμπειρία της την περυσινή χρονιά εδώ. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το σύλλογο κι έτσι ήταν πιο εύκολη η απόφαση για μένα. Πρώτη φορά αγωνίζομαι στην Ευρώπη και θα μου μείνει αξέχαστη».

Για την εμπειρία της στην Ελλάδα και αν θα ήθελε να συνεχίσει στα ερυθρόλευκα: «Έγινα φίλη με όλες τις παίκτριες, αλλά μάλλον λίγο περισσότερο με την Ασημάκη. Ίσως γιατί μοιάζουν οι χαρακτήρες μας. Θα ήθελα να πολύ να μείνω, αλλά είναι και οι υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα και η προσπάθεια να είμαστε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κάτι επίσης πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Από την Ελλάδα δεν θα ξεχάσω το φαγητό, τον καφέ, τους φίλους που έκανα, τον χαλαρό τρόπο ζωής. Κάποιες στιγμές μίσησα τον τρόπο που οδηγείτε!».

 

Τελευταία Νέα