Στη Δρέσδη η εθνική νέων

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στη Δρέσδη η εθνική νέων

bet365

Με τέσσερις αθλητές θα δώσει το «παρών» η εθνική ομάδα καταδύσεων νέων, στο διεθνές μίτινγκ της Δρέσδης το οποίο θα πραγματοποιηθεί 23-26 Απριλίου.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο θα συνοδεύεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο, αποτελείται από τους: Δημήτρη Μόλβαλη (Τραμπολίνο 1 και 3 μέτρα, Α’ κατηγορίας, 3 μέτρα συγχρονισμένων), Κώστα Κουτσιούμπη (Τραμπολίνο 1 και 3 μέτρα Α’ κατηγορίας), Νίκο Μόλβαλη (Τραμπολίνο 1 και 3 μέτρα, Σταθερά, Β’ κατηγορίας, 3 μέτρα συγχρονισμένων), Σαμσάκη - Μπακόπουλο Ανδρόγεω (Τραμπολίνο 1 και 3 μέτρα Β’ κατηγορίας).

Μαζί τους, στη Δρέσδη, μεταβαίνει και η διεθνής κριτής Θέμιδα Γεωργιάδη.

Φυρίγος: «Πρόβα για Μπακού, Μόσχα»

Το σπουδαίο αυτό μίτινγκ αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, οι νεαροί αθλητές μας, όπως επισημαίνει ο ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Φυρίγος: «Είναι το τελευταίο μας μίτινγκ πριν την διοργάνωση του Μπακού για τα 3 από τα 4 παιδιά που μετέχουν (Δημήτρης και Νίκος Μόλβαλης, Κουτσιούμπης) στο Ευρωπαϊκό Α’ κατηγορίας, αλλά και τον Σαμψάκη που στη συνέχεια (24-28 Ιουνίου) θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Β’ κατηγορίας στη Μόσχα. Πηγαίνουμε στη Δρέσδη να δούμε που βρισκόμαστε ενόψει των δύο σημαντικών διοργανώσεων που έρχονται για τα νέα παιδιά του αθλήματος».

 

Τελευταία Νέα