Ποδαρικό με το δεξί ο Δουβαλίδης!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ποδαρικό με το δεξί ο Δουβαλίδης!

bet365

Ιδανικά ξεκίνησε η χρονιά για τον Κώστα Δουβαλίδη, στους αγώνες των Σερρών (1ος όμιλος Θράκη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Πέλλα/Κιλκίς).

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 110 μ. εμπ., μπορεί να βρίσκεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να ξεκινήσει τη σεζόν με 13.51 (-1,0).

Πρόκειται για μια εξαιρετική επίδοση που δείχνει πως ο αθλητής του Μπάμπή Σδρολα θα είναι και φέτος σε θέση να κυνηγήσει επιδόσεις που θα του δώσουν κάτι παραπάνω από τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο Δουβαλίδης πήρε μέρος και στα 100 μ. (10.40/2,6 μ./δ.).

Στην Πάτρα έγινε ο 4ος όμιλος (Β. Πελοπόννησος, Περιφέρεια Πελοποννήσου) με τη συμμετοχή αρκετών αθλητών. Ανάμεσα σε αυτούς και η Δέσποινα Μουρτά, που ξεκίνησε χαλαρά την σεζόν με 57.27 τα 400 μέτρα. Ξεμούδιασμα από την βασική προπόνηση ήταν και για την Τόνια Στεργίου, ο σημερινός αγώνας.

Η έμπειρη άλτρια του ύψους ξεπέρασε τα 1,75 μ. και κατέλαβε την πρώτη θέση. Στο τριπλούν η Αναστασία Φουτζιτζίδου "προσγειώθηκε" στα 12,95 μ., ενώ στο ύψος ο παίδας Αντώνης Μέρλος ανέβηκε πάνω από τα 1,96 μέτρα.

 

Τελευταία Νέα