Ναδάλ vs Τζόκοβιτς στον ημιτελικό!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ναδάλ vs Τζόκοβιτς στον ημιτελικό!

bet365

O Ραφαέλ Ναδάλ ήταν ο νικητής του εμφυλίου κόντρα στον Νταβίντ Φερέρ και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

O άρχοντας των τουρνουά σε χωμάτινη επιφάνεια (με 328 νίκες έναντι μόλις 25 ήττες) επικράτησε 6-4, 5-7, 6-2 , του Φερέρ και έφτασε στην 53η νίκη του στο Πριγκιπάτο (53-3) και μπροστά του θα έχει την απόλυτη πρόκληση, η οποία δεν είναι άλλη από το να αποκλείσει τον Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς προκειμένου να φτάσει στον 9ο τίτλο της καριέρας του στο Μόντε Κάρλο.

Από την πλευρά του ο Σέρβος είχε εύκολο έργο κόντρα στον Μαρίν Τσίλιτς, ο οποίος ηττήθηκε με 6-0, 6-3.
Σε ότι αφορά στο τρίτο ματς της ημέρας, οι Γκαέλ Μονφίς και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πρόσφεραν θέαμα, με τον Γάλλο να παίρνει τη νίκη με 6-1, 6-3.
Τέλος, σε ότι αφορά στον αγώνα μεταξύ των Μπέρντιχ και Ράονιτς, ο Τσέχος πήρε ξεκούραστη νίκη, αφού ο Καναδός αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού, ενώ το σκορ ήταν 5-2 υπέρ του Μπέρντιχ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα