O Koντονής «έστησε» τις Ομοσπονδίες

Gazzetta team
O Koντονής «έστησε» τις Ομοσπονδίες

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής παρότι είχε υποσχεθεί ότι θα παραβρεθεί στην Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής δεν πήγε τελικά να ενημερώσει τις ομοσπονδίες.

Την Δευτέρα 30 Μαρτίου ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος ενημέρωσε όλες τις αθλητικές Ομοσπονδίες ότι στην Ολομέλεια της Τρίτης θα ερχόταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού για να ενημερώσει όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού για τα σχέδια του με βασικό θέμα, φυσικά τις επιχορηγήσεις του 2015, από τις οποίες όλα τα αθλήματα ως τώρα δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ.

Γι αυτό το λόγο στη συνεδρίαση προσεκλήθησαν και τα εκλεγμένα Διοικητικά Συμβούλια των αθλητικών ομοσπονδιών. Ωστόσο μισή ώρα πριν από τη συνεδρίαση ο Σταύρος Κοντονής ειδοποίησε ότι δεν μπορεί να παραβρεθεί στην Ολομέλεια λόγω έκτακτων υποχρεώσεων στη Βουλή. Μάλιστα ζητήθηκε από τον Υφυπουργό να στείλει το νέο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, αλλά ούτε αυτός δεν μπορούσε να παραστεί λόγω φόρτου εργασίας.

Πάντως δεν ήταν και λίγοι αυτοί που έλεγαν ότι ο Σταύρος Κοντονής δεν κατάφερε τελικά να πάει στην ΕΟΕ, επειδή είχε άδεια χέρια και δεν ήξερε τι θα πει στους εκπροσώπους του αθλητισμού....

Ενδιαφέρον θα έχει τι θα πουν οι άνθρωποι των ομοσπονδιών στη συνεδρίαση που θα ακολουθούσε καθώς όλα τα ταμεία των αθλητικών ομοσπονδιών είναι άδεια...

 

Τελευταία Νέα