9μερος υπερμαραθώνιος στην έρημο! (gTV)
Δύο Σκωτσέζοι, ο Ντόνι Κάμπελ και ο Άντριου Μάρεϊ, έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να τρέξουν τις πιο απίθανες κι επικίνδυνες διαδρομές πάνω στον πλανήτη! Μετά την τρελή διαδρομή των 4.295 χιλιομέτρων (!) από την Σκωτία στην Σαχάρα, τον Βόρειο Πόλο, την Ανταρκτική και την Μογγολία, επόμενος σταθμός ήταν η καυτή έρημος της Ναμίμπια!
Τους πήρε εννιά ημέρες για να καλύψουν τα 504 χιλιόμετρα, καθώς οι συνθήκες ήταν αντίξοες, όμως τα κατάφεραν και οι εικόνες είναι άκρως εντυπωσιακές!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

