Στο ΣΕΦ ο Κοντονής

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στο ΣΕΦ ο Κοντονής

bet365

Στο ΣΕΦ βρέθηκε ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, προκειμένου να παρακολουήσει τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών στο πλαίσιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου.

Για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε αθλητικό χώρο ο υφυπουργός αθλητισμού τόνισε ότι επέλεξε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου αφού, «είναι επιλογή μου να τιμήσω κατά πρώτο τον ερασιτεχνικό αθλητισμό που είναι το βάθρο και το θεμέλιο του ελληνικού αθλητισμού και δεύτερο την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές και αθλήτριες σε μια δύσκολη περίοδο που κάνουν οι ίδιοι και ο ΣΕΓΑΣ από οικονομικής απόψεως και κοινωνικής εξαιτίας των μνημονίων και της κοινωνικής κρίσης.

Υπό αυτή την έννοια δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς από το να έρθω στη πρώτη επίσκεψη σε αθλητικούς χώρους στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και να ευχηθώ σε όλους καλή δύναμη».

Σχετικά με την ανεύρεη πόρων, κάτι το οποίο επεσήμανε και στη γιορτή των κορυφαίων του ΣΕΓΑΣ, που πραγματοποιήθηκε την χθες σημείωσε: «Ναι, από τη στιγμή που μιλάμε για να βρούμε πόρους στον ερασιτεχνικό αθλητισμό πρώτα και κύρια βεβαίως αγγίζουν τον στίβο και τον ΣΕΓΑΣ. Όταν λέμε να βρούμε πόρους από στοιχηματικές κυρίως εταιρείες η έγνοια μας είναι πως θα στηρίξουμε τα ερασιτεχνικά σωματεία.

Αναφερόμενος στις εγκαταστάσεις υπογράμμισε: «Δυστυχώς παραλαμβάνουμε μια κατάσταση που ξεπερνάει την φαντασίας μας θα πρέπει να τα δούμε όλα από την αρχή. Για το κλειστό της Παιανίας θα έρθουμε σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για βρούμε μια λύση για το κλειστό στάδιο.

Τέλος, ο κ. Κοντονής δήλωσε εντυπωσιασμένος από τους αγώνες: «Ήδη είχαμε δύο ρεκόρ και βλέπω ότι θα στείλουμε όλο και περισσότερους αθλητές και αθλήτριες στο Ευρωπαϊκό της Πράγας. Όσο περισσότεροι έλληνες αθλητές συμμετάσχουν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και τιμή για την Χώρα και τον Ελληνικό Αθλητισμό».

 

Τελευταία Νέα