Oι Ισπανοί στους «4»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Oι Ισπανοί στους «4»

bet365

Με τη διακύμανση του σκορ να φέρνει σε κάθε γκολ άλλη ομάδα να προηγείται, η Ισπανία πήρε τελικά τη νίκη που την οδήγησε στους ημιτελικούς από τη Δανία μόλις δύο δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή της αναμέτρησης.

Η κάτοχος του θεσμού Ισπανία, επικράτησε 25-24 και στη φάση των «4» θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γαλλία.

«Είμαστε συνηθισμένοι σε σκληρά ματς κόντρα στου Δανούς και αυτό ήταν ένα ακόμη. Οι αμυντικοί δούλεψαν καλά και από τις δύο πλευρές, αλλά στο τέλος καταφέραμε να σκοράρουμε το καθοριστικό γκολ με τον Κανέγιας και φυσικά είμαστε πολύ χαρούμενοι γι αυτό», δήλωσε ο Μανουέλ Καδένας, με τον σκόρερ του τέρματος που έδωσε την πρόκριση, Κανέγιας να σημειώνει: «Γνωρίζαμε εξ αρχής ότι η άμυνα μας θα έπρεπε να δουλέψει τέλεια, αφού η άμυνα και το τέρμα της Δανίας είναι πάντα τοπ. Καταφέραμε να πάρουμε μία νίκη κόντρα σε μία πολύ δυνατή Δανέζικη ομάδα σε ένα ματς πολύ «σφικτό». Τώρα ανυπομονούμε να συναντήσουμε μία από τις δυνατότερες ομάδες του κόσμου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα