Προκρίθηκαν οι Ερυθρόλευκες
Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη ξεκίνησε δυνατά, το πιο δύσκολο από τα παιχνίδια που έχει δώσει ως τώρα, με το 6-2 του πρώτου οκταλέπτου να προδιαθέτει για τη συνέχεια.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο όμως, οι Ολλανδέζες δε φάνηκαν διατεθειμένες να παραδοθούν εύκολα, μειώνοντας σε 7-5 στο τέλος του πρώτου μισού, με ένα επιμέρους σκορ 1-3 και δύο γκολ από την Φαν Μπέλκουμ.
Στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, ο Ολυμπιακός διεύρυνε τη διαφορά του, όντας σοβαρός στην άμυνα από ένα σημείο και έπειτα, κάτι το οποίο φανερώνει το επιμέρους 5-0 της τελευταίας περιόδου, φθάνοντας άνετα στο τελικό 16-8. Κορυφαία για τις ερυθρόλευκες η Αλκηστη Αβραμίδου, η οποία πέτυχε 7 τέρματα.
Ο Χάρης Παυλίδης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα στη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου για διαμαρτυρία
Αύριο (18/01), αναμετρώνται Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη στις 12.00, στο ματς που ρίχνει την αυλαία των αγώνων του ομίλου.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΛΕΙΝΤΕΝ 16-8
Οκτάλεπτα: 6-2, 1-3, 4-3, 5-0
OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πλευρίτου Ε. 3, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 7, Ασημάκη 1, Πλευρίτου Μ. 3, Μπιανκόνι 1
ΛΕΪΝΤΕΝ: Αν Φέμκε 1, Κάμπουτ 1, Τζούστρα 2, Φαν Μπέλκουμ 3, Σλέκινγκ 1.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
