Ολυμπιακός πάνω απ' όλα...
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή την προσεχή εβδομάδα ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Προ Ρέκο στην Ιταλία για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αρχικά το ματς είχε οριστεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία στις 14/01, όμως τελικά η διεξαγωγή αυτού ορίστηκε για την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 15/01.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ΚΟΕ, στις 17/01 είχε προγραμματιστεί η αναμέτρηση μεταξύ Βουλιαγμένης και Ολυμπιακού στην έδρα των πρώτων, ίσως στο σημαντικότερο παιχνίδι της σεζόν και για τους δύο. Έτσι, ο Ολυμπιακός αιτήθηκε στην ΚΟΕ αλλαγή ημερομηνίας, με το ματς να πραγματοποιείται τελικά αντί Σαββάτου, Κυριακής 18/01.
Τι σημαίνει αυτό; Ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί για το κρίσιμο ντέρμπι, αντιθέτως, οι παίκτες της εθνικής ομάδας όχι, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι του ομίλου για το World League, το οποίο θα λάβει χώρα στο Παπαστράτειο, Τρίτη 20/01. Σε αυτό το ματς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοντράρεται με την πολύ δυνατή Ουγγαρία και θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης, καθώς το «εισιτήριο» της επόμενης φάσης εξασφαλίζει μόνο ο πρώτος του ομίλου.
Έχουμε και λέμε, ο Ολυμπιακός καλά έκανε και ζήτησε για το καλό του συλλόγου του αναβολή προκειμένου οι παίκτες του να έχουν δύο μέρες ξεκούρασης για το εγχώριο ντέρμπι. Η ΚΟΕ όμως, με ποια λογική δεν προτάσσει το συμφέρον της εθνικής ομάδας και στο κρισιμότερο ματς του ομίλου, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα παίξει με μία μόνο μέρα ξεκούρασης;
Θυμίζουμε ότι προσφάτως τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή της ομάδας πόλο των ανδρών ανέλαβε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θόδωρος Βλάχος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
