Παγκόσμιοι πρωταθλητές Τριγκώνης και Πασχαλίδης

Gazzetta team
Παγκόσμιοι πρωταθλητές Τριγκώνης και Πασχαλίδης

bet365

Το καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο στους εαυτούς τους έκανε το αχτύπητο δίδυμο του Κώστα Τριγκώνη και του Ντάνη Πασχαλίδη που αναδείχθηκαν για μια ακόμα φορά παγκόσμιοι πρωταθλητές στην κλάση του Tornado στην ιστιοπλοϊα.

Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που οι κορυφαίοι ιστιοπλόοι μας, πετυχαίνουν αυτό το σπάνιο επίτευγμα.

Μάλιστα το συγκεκριμένο χρυσό μετάλλιο είναι το πρώτο για την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό μέσα στο 2015 και αποτελεί ουσιαστικά έναν άθλο σε μια πολύ δύσκολη κλάση σκαφών.

Την τελευταία ημέρα των αγώνων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Περθ, στην Αυστραλία οι δύο Έλληνες, που συνεργάζονται και στην κλάση Nacra 17 (ο Κώστας Τριγκώνης είναι πλήρωμα με τη Σοφία Μπεκατώρου και ο Ντάνης Πασχαλίδης προπονητής τους) πήραν μια 5η και μια 3η θέση φτάνοντας στον 4ο συνεχόμενο τίτλο τους στη συγκεκριμένη διοργάνωση και συνολικά στο έκτο τους μετάλλιο.

“Οι συνθήκες αυτή τη φορά ήταν πολύ δύσκολες. Τόσο σε επίπεδο καιρού καθώς είχαμε είτε θερμικό, είτε μπουνάτσα με πολλές αλλαγές, όσο και σε επίπεδο αντιπάλων με τον ανταγωνισμό να είναι υψηλός, ιδιαίτερα χάρις και στα τοπικά πληρώματα που γνώριζαν πολύ καλά το τοπίο και τον αγωνιστικό στίβο” σχολίασε στον λογαριασμό του στο Facebook ο Κώστας Τριγκώνης που έχει αναλάβει τον επικοινωνιακό ρόλο αυτού του υπέροχου δίδυμου, που διδάσκει πως με τη συνεργασία μπορούν να επιτευχθούν τα πάντα.

 

Τελευταία Νέα