«Ψημένοι» στα δύσκολα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
«Ψημένοι» στα δύσκολα

bet365

Με πολλές αξιώσεις θα ξεκινήσει το ταξίδι της εθνικής ομάδας νέων ανδρών στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, τα οποία θα πραγματοποιηθούν 9-11 Ιανουαρίου στη Νέα Κίο.

Ο λόγος είναι ότι η ανανέωση που επιχείρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής των ανδρών, Γιώργος Κρανάκης, έδωσε την ευκαιρία σε νέους ταλαντούχους αθλητές να δοκιμαστούν σε πολύ πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Κάποιοι από αυτούς άδραξαν τις ευκαιρίες, αγωνίζονται ήδη στην εθνική ομάδα των ανδρών, έχοντας μάλιστα, πολύτιμη συμβολή.

Οι παίκτες που μοιράζονται λοιπόν, ο εθνικός προπονητής νέων ανδρών, Στέλιος Σεϊρεκίδης και ο ομόλογος του στην ομάδα των ανδρών είναι οι: Μπουκοβίνας, Μιχαηλίδης, Καφαντάρης, Δέσπος, Μυλωνάς, Πασσιάς, Αράπακόπουλος και ο γιος του μεγάλου Σάσα Ζιβούλοβιτς, Ούρος.

Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει είναι σίγουρα ο Χριστόδουλος Μυλωνάς, ο οποίος στο ματς με την ΠΓΔΜ πέτυχε ένα τέρμα. Αξιόλογες είναι και οι εμφανίσεις του Ανδρέα Αραπακόπουλο. Ο διεθνής πίβοτ έχει χρησιμοποιηθεί ουκ ολίγες φορές από τον Γιώργο Κρανάκη σε σημαντικά επίσημα παιχνίδια, αφήνοντας τον απόλυτα ικανοποιημένο από την προσπάθεια του.
Το μήλο θα πέσει κάτω από τη μηλιά. Ο διάδοχος του Σάσα, αν και από τους μικρότερους στην ηλικία είναι βασικό μέλος της εθνικής ομάδας νέων ανδρών και αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του προπονητή του, Στέλιου Σεϊρεκίδη, ενόψει των κρίσιμων αγώνων.
Αντίπαλοι της εθνικής μας ομάδας στον προκριματικό όμιλο είναι η Σερβία και τα Νησιά Φερόε, με τον πρώτο του ομίλου να προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση του θεσμού στη Βραζιλία.

 

Τελευταία Νέα