Έρευνα της ΟΧΕ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Έρευνα της ΟΧΕ

bet365

Διευκρινίσεις ζητά η ΟΧΕ από την Αναγέννηση Βύρωνα για τη μη διεξαγωγή του αγώνα της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 ανδρών, με την ΑΕΚ, με αιτιολογία την μη αποπεράτωση εργασιών στο γήπεδο.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ αποφάσισε να διερευνήσει περισσότερο το θέμα, καθόσον το έγγραφο του Δήμου Βύρωνα που στάλθηκε στην ΟΧΕ το Σάββατο 20/12/2014 ζητούσε αναβολή του αγώνα, λόγω εργασιών στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα.

Η ΔΕΠ/ΟΧΕ εκ των υστέρων πληροφορήθηκε ότι στο ίδιο γήπεδο πραγματοποιήθηκαν πέντε συναντήσεις (τρείς το Σάββατο 20/12/2014 και δύο την Κυριακή 21/12/2014) των ηλικιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΧΑ.
Κατόπιν των ανωτέρω η ΔΕΠ/ΟΧΕ έστειλε σήμερα (22/12) έγγραφο στον Δήμο Βύρωνα ζητώντας διευκρινήσεις και στην συνέχεια, έχοντας όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, θα αποφασίσει τον ορισμό του αγώνα σε νέα ημερομηνία ή θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. της ΟΧΕ την παραπομπή της υπόθεσης στον Αθλητικό Δικαστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα