Πράσινο το ντέρμπι

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πράσινο το ντέρμπι

bet365

Ντέρμπι με τα όλα του αυτό μεταξύ Παναθηναϊκού – Εθνικού, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών, με θεαματικό – σκληρό παιχνίδι, εναλλαγές σκορ, το αποτέλεσμα να κρίνεται στις λεπτομέρειες πριν από την εκπνοή του αγώνα και τους Πράσινους να παίρνουν μεγάλη νίκη με 11-10.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναϊκός έφτασε στην 5η συνεχόμενη νίκη, γεγονός που τον φέρνει μόνο στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Εθνικός ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 4-1, όμως ο Παναθηναϊκός ανέκαμψε και βρέθηκε να προηγείται με 7-6 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Ο Εθνικός ξαναπέρασε μπροστά με 9-8 στο τέλος της τρίτης, αλλά οι πράσινοι στη συνέχεια ισοφάρισαν και προηγήθηκαν 10-9 (με τον Θεοδωρόπουλο 2.55 πριν από το φινάλε). Ο Βουλγαράκης ισοφάρισε για τον Εθνικό, 1.30 πριν από το τέλος, ενώ ο Γιώργος Αφρουδάκης πέτυχε το νικητήριο γκολ για τους πράσινους στα 42 δευτερόλεπτα πριν από την κόρνα της λήξης.
Ο προπονητής των Πρασίνων, Κώστας Λούδης σχολίασε μετά τον αγώνα: «Ήταν μεγάλη νίκη. Ντέρμπι μέχρι το τέλος. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι για εμάς στην έδρα μας μετά από τη Βουλιαγμένη και ήταν επιτακτική η νίκη. Πήραμε το ροζ φύλλο αγώνα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Μετά τον Ολυμπιακό έχουμε την καλύτερη άμυνα, η οποία όμως σήμερα δεν δούλεψε με αποτέλεσμα να δεχτούμε 10 γκολ. Γι αυτό συνεχάρην τους παίκτες μου γιατί πραγματικά καταθέσανε την ψυχή τους, παίρνοντας τη νίκη σε ένα παιχνίδι που φαινόταν χαμένο.
Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, γιατί πέρα από εμάς και τους Εθνικό, Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ και Εθνικό που παλεύουν για τις θέσεις στα πλέι οφ, υπάρχουν ομάδες που μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνες αν δεν παίξεις καλά και τις υποτιμήσεις. Θέλει συνέπεια και συνέχεια».


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 11-10

Οκτάλεπτα: 2-4, 4-2, 2-3, 3-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κουρλιάφτης 3, Θεοδωρόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 1, Καλογεράκος 1, Αφρουδάκης Γ. 2, Δερμιτζάκης Δ. 2.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κουτσιαλής 1, Χατζηκυριακάκης 4, Βουλγαράκης 1, Καρούντζος 1, Κόχειλας Ι. 1, Μπεριστιάνος 1 Αργυρόπουλος 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα