Χατζηθεοδώρου: «Τα παιδιά έκλαιγαν στην εξέδρα»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Χατζηθεοδώρου: «Τα παιδιά έκλαιγαν στην εξέδρα»

bet365

Οι παίκτες του Νηρέα Λαμίας έκαναν πράξη όσα είχαν προαναγγείλει την περασμένη εβδομάδα και δεν αγωνίστηκαν στο ματς κόντρα στον Πανίωνιο για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών.

Στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης έδωσε το «παρών» κανονικά όλη η ομάδα και ο προπονητής τους, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, όμως με δεδομένο ότι δεν εμφανίστηκε κανένας από τη διοίκηση πήραν τη δύσκολη γι αυτούς απόφαση να μην μπουν στην πισίνα. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν κατέβουν και στην επόμενη αγωνιστική, αποκλείονται από το πρωτάθλημα και υποβιβάζονται κατηγορία.

Ο τεχνικός του Νηρέα Λαμίας σημείωσε για τη άβολη κατάσταση που βίωσε: «Τα παιδιά έκλαιγαν στην εξέδρα. Όμως έκαναν το σωστό, τάσσομαι απόλυτα υπέρ των. Αντιμετωπίζουν πρόβλημα διαβίωσης. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε παρακείμενη καφετέρια της Νέας Σμύρνης και συζητούν τις επόμενες κινήσεις τους. Φανταστείτε ότι όλη την εβδομάδα κάναμε σκληρή προπόνηση για να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τον Πανιώνιο, δεν λέω ότι θα κερδίζαμε, αλλά σίγουρα θα γινόταν ένα καλό παιχνίδι. Θα τιμούσαμε την παρουσία μας στην Α1. Αντ' αυτού βλέπαμε τους 200 φιλάθλους στην εξέδρα να αναρωτιούνται γιατί δεν θα γίνει ο αγώνας. Αυτό είναι κουδουνάκι κινδύνου που πρέπει να ακούσει και η διοίκηση και η πολιτεία, η οποία έχει αφήσει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην τύχη του. Πρέπει και οφείλουν να τον στηρίξουν.

Έτσι, ο αλυτάρχης Λάμπρος Μιχαηλίδης, αφού περίμενε για 20 λεπτά, έκλεισε το φύλλο αγώνα με τις υπογραφές των διαιτητών Πολυχρονόπουλου και Δαμιανάκη.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο αγώνας κατοχυρώνεται με 5-0 υπέρ του Πανιωνίου και αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον Νηρέα Λαμίας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα