Παντρεύεται κι ο Μάρεϊ

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Παντρεύεται κι ο Μάρεϊ

bet365

Ο Άντι Μάρεϊ παραδέχτηκε δημόσια ότι επισημοποίησε τη σχέση του με την Κιμ Σίαρς, φορώντας της το δακτυλίδι των αρραβώνων και αποκάλυψε ότι θα παντρευτούν το 2015, χωρίς ακόμα να έχουν ορίσει ημερομηνία.

«Σχεδιάζουμε να παντρευτούμε την επόμενη χρονιά, αλλά δεν υπάρχουν στο πλάνο ακόμα ημερομηνίες», δήλωσε ο Μάρεϊ στους δημοσιογράφους στη Μανίλα την Κυριακή. Ο κορυφαίος Βρετανός τενίστας ήταν στις Φιλιππίνες λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεών του στο τουρνουά επίδειξης International Premier Tennis League.

O Μάρεϊ τοποθετήθηκε και σχετικά με τις εντυπώσεις του από τη διοργάνωση (σ.σ.: έπαιξαν ομαδικά), η οποία αποτελεί σίγουρα καινοτομία σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσε. Ο 27χρονος που ήταν στους Manila Mavericks, οι οποίοι πέτυχαν μια νίκη και δύο ήττες στο τριήμερο που η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στη Μανίλα, είπε: «Δε συνηθίζουμε να είμαστε σε ομάδες. Είναι μια ωραία εμπειρία. Περνάμε καλά και είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Ένα τουρνουά σαν κι αυτό δίνει την ευκαιρία στους φίλαθλους εδώ να έρθουν και να δουν μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο ζωντανά και σε μια διαφορετική μορφή. Είναι αρκετά διασκεδαστικό».

Τέλος, ο Σκωτσέζος είπε ότι θα περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων με την οικογένειά του στην πατρίδα του, πριν πετάξει για τη Μελβούρνη τον Ιανούαριο, όταν και θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία του για το Αυστραλιανό Όπεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα