Γκιώνης vs Κρεάνγκα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Γκιώνης vs Κρεάνγκα

bet365

Στο Ντίσελντορφ είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, καθώς αύριο 28/11 αναμετρώνται Καλλινικος Κρεάνγκα με την Ενεμπόντ και ο Παναγιώτης Γκιώνης με την Μπορούσια για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.
Στον αγώνα του 1ου γύρου, στην έδρα της Ενεμπόν, ο Κρεάνγκα ήταν απών λόγω τραυματισμού. Τώρα, έχει επιστρέψει κανονικά στην ενεργό δράση κι εμφανίζεται και σε καλή κατάσταση, επομένως όλα προμηνύουν έναν δυνατό αγώνα. Οι λάτρεις του αθλήματος μπορούν να απολαύσουν ζωντανά τους δύο κορυφαίους μονομάχους στις 20.00 (19.00 τοπική) από το πρόγραμμα LAOLA1.tv.
Η Μπορούσια παραμένει αήττητη σε πρωτάθλημα Γερμανίας και Τσάμπιονς Λιγκ, παρότι έχει τραυματία τον περσινό πρωταθλητή Ευρώπης του ομαδικού Πάτρικ Φρανζίσκα. Με 8 βαθμούς έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού λογικά και την 1η θέση του γκρουπ D. Θέλει τη νίκη για ν’ αυξήσει στα 13 ματς το εντυπωσιακό φετινό σερί και να δώσει εντελώς τυπικό χαρακτήρα στο τελευταίο της παιχνίδι στο γκρουπ την άλλη Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου (εντός με τη Βάλτερ Βελς). Παράλληλα έχει το προσωπικό κίνητρο και ο Γκιώνης να συνεχίσει αήττητος στη διοργάνωση.
Από την άλλη πλευρά η Ενεμπόν προέρχεται από την ευρεία νίκη με 3-0 μέσα στην Αυστρία επί της Βάλτερ. Έφτασε τους 6 βαθμούς, είναι 2η και θα έχει μεγάλη σημασία αν κάνει την υπέρβαση και σπάσει το αήττητο της Μπορούσια. Ο Κρεάνγκα απουσιάζοντας δύο μήνες από τη δράση έχει μετάσχει μόνο σε δύο αγώνες, πάντως και αυτός από την πλευρά του δεν έχει γνωρίσει την ήττα. Οι νταμπλούχοι Γερμανίας αγωνίζονται με τον Γερμανό Μπολ, τον Γκιώνη και τον Ινδό Ατσάντα. Οι τετράκις πρωταθλητές Γαλλίας στο κοντινό παρελθόν υπολογίζουν στον Τσεν Τσίεν Αν από την Ταϊπέι, τον Γάλλο Ρομπινό, τον Τσέχο Προκόπκοφ και φυσικά τον Κρεάνγκα. Εκτός αποστολής άφησαν σε αυτό το ματς τον Τσο Εόν Ράε από την Κορέα. Να σημειωθεί ακόμα ότι οι άνθρωποι της Μπορούσια περιμένουν καλή προσέλευση κόσμου στο γυμναστήριο του συλλόγου με 600-700 άτομα. Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ παίζουν το Σάββατο στην Αυστρία Βάλτερ Βελς-Μπογκόρια. Οι δύο ομάδες ακολουθούν την Ενεμπόν στους 5 βαθμούς.
Την Τετάρτη στο μεταξύ, η 5η αγωνιστική της διοργάνωσης έκανε αρχή από το γκρουπ C και την αναμέτρηση της ρωσικής U.M.M.C. με τη γερμανική Σααρμπρίκεν. Η ομάδα από τη Βερκνάγια έδειξε τη δύναμή της και αυτή τη φορά και νίκησε 3-0 εντός έδρας εξασφαλίζοντας την πρωτιά στο γκρουπ. Η Σααρμπρίκεν έχει πολλές πιθανότητες να την ακολουθήσει ως 2η στην τελική 8άδα, όμως δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη και περιμένει το αποτέλεσμα της γαλλικής Ανζέ (πρώην ομάδας του Γκιώνη) στην αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τη τσεχική Οστρόφ. Η U.M.M.C. προπορεύεται αήττητη με 10 βαθμούς, η Σααρμπρίκεν έχει 8 επίσης σε 5 ματς, η Ανζέ και η Οστρόφ έχουν δώσει από 4 παιχνίδια και συγκεντρώνουν 5 και 4 βαθμούς αντίστοιχα.
 

Τελευταία Νέα