Στο Αμύνταιο οι διεθνείς

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Στο Αμύνταιο οι διεθνείς

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στην κεντρική πλατεία του Αμυνταίου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Γυναικών, την προσεχή Δευτέρα 24/11 (16:00). Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα προετοιμαστεί και θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Βουλγαρία (26 και 27/11), ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015.

Στις 2 Δεκεμβρίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει με προορισμό την Ζυρίχη, όπου και θα αντιμετωπίσει για τον 1ο όμιλο κατά σειρά τις Λευκορωσία, Σλοβενία και Ελβετία, το διάστημα 3-6 Δεκεμβρίου.

Ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Σωκράτης Βακάλης κάλεσε για την προετοιμασία 18 αθλήτριες οι οποίες είναι οι: Χοτοκουρίδου, Κεπεσίδου, Κωστοπούλου, Τσακάλου (Νέα Ιωνία), Καρελά, Μούρνου, Χατζηπαρασίδου (Ορμή Λουξ), Μάστακα, Νούλα, Παπαδοπούλου, Ράτσικα (ΠΑΟΚ), Δημητρίου, Μπαλάφα (Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας), Λάμπρου, Τσομπανίδου (HONDA Πανόραμα), Στρατάκη (Αμύντας Αμυνταίου), Λογδανίδου (Μπενσχάιμ- Γερμανία), Βασιλειάδου (Ντος- Ολλανδία).

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα