Όλοι ψηφίζουν Ρότζερ!

Gazzetta team
Όλοι ψηφίζουν Ρότζερ!

bet365

Ο Ρότζερ Φέντερερ έχει... και με τη βούλα τους περισσότερους θαυμαστές στον κόσμο! Αναγνώριση και από τους συναδέλφους του Ελβετού...

Ο βασιλιάς αναδείχτηκε για 12η σερί χρονιά ο αγαπημένος των φαν (Fans' Favorite), μετά από ψηφοφορία που έγινε στο σάιτ της ΑΤΡ και πήρε, μάλιστα, το 65% των ψήφων! Δεύτερος ήταν ο Ράφα Ναδάλ και ακολούθησαν Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, Νόβακ Τζόκοβιτς και Κέι Νισικόρι.

Ο Ρότζερ θα πάρει βραβείο και από τους συναθλητές του, οι οποίοι για τέταρτη σερί χρονιά και δέκατη συνολικά αναγνώρισαν το ήθος και το φερ πλέι του, χαρίζοντάς του το Stefan Edberg Sportsmanship award. Οι ίδιοι οι τενίστες ψήφισαν και ως Comeback Player of the Year τον εκπληκτικό Νταβίντ Γκοφέν, που έσπασε το αριστερό χέρι του πέρυσι τον Σεπτέμβριο και τη νέα σεζόν επέστρεψε δυναμικά, κάνοντας μεγάλη... επίθεση στα rankings. Αυτή τη στιγμή είναι στο Νο.22 (career high) έχοντας κατακτήσει τους δύο πρώτους ΑΤΡ τίτλους του.

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, εξάλλου, που ανέβηκε από το Νο.59 στο Νο.14 αναδείχθηκε από τους συμπαίκτες του ο πιο βελτιωμένος τενίστας της χρονιάς (Most Improved Player of the Year), ενώ θα βραβευτεί και ο Μπόρνα Τσόριτς, ως ο νεαρότερος τενίστας στο Top 100. 

Θα τιμηθεί ακόμα ο Άντι Μάρεϊ με το Arthur Ashe Humanitarian Award, για το φιλανθρωπικό του έργο, ενώ οι αδερφοί Μπράιαν θα πάρουν βραβεία ως αγαπημένοι του κοινού (για δέκατη χρονιά) και για το γεγονός ότι τερμάτισαν στο Νο.1 για έκτη σερί χρονιά. Το Νο.1 στο απλό θα κριθεί στο Λονδίνο, όμως η λογική λέει ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει... Όλες οι απονομές θα γίνουν κατά τη διάρκεια του ATP World Tour Final στο κορτ του Ο2.

 

Τελευταία Νέα