Εκτός οκτάδας ο Βαβρίνκα

Gazzetta team
Εκτός οκτάδας ο Βαβρίνκα

bet365

Ο Κέβιν Άντερσον πέτυχε μεγάλη νίκη σε βάρος του Σταν Βαβρίνκα και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Παρισιού. Πλησιάζουν το Ο2 Μπέρντιχ και Φερέρ.
O 28χρονος Νοτιοαφρικανός, Νο.18 στον κόσμο, επικράτησε με 6-7(2), 7-5, 7-6(3) και κλείνει θέση σε οκτάδα Masters για τρίτη φορά τη φετινή σεζόν. Άντεξε, μάλιστα, όταν ο Σταν (Νο.4) σέρβιρε στο 5-4 του τρίτου σετ για την πρόκριση και κάνοντας το μπρέικ μπακ (παρότι έμεινε πίσω με 30-0) έστειλε το ματς σε τάι μπρέικ. Εκεί εκμεταλλεύτηκε την επιπολαιότητα του 29χρονου Ελβετού, κόντρα στον οποίο έχει 3/3 φέτος!
Ο Βαβρίνκα, πλέον, στρέφει το βλέμμα του στους τελικούς του Λονδίνου, αναζητώντας μερικές καλές εμφανίσεις που θα του ανεβάσουν την ψυχολογία εν όψει Davis Cup. Σίγουρα η εικόνα του έχει ανησυχήσει τους συμπατριώτες του λίγες μέρες πριν τον τελικό με τη Γαλλία (21-23/11)...
Επόμενος αντίπαλος του Άντερσον στο Paris Masters θα είναι ο σταθερότατος Τόμας Μπέρντιχ (Νο.5), που πέρασε στα προημιτελικά τουρνουά της ΑΤΡ για 13η φορά φέτος! Τα κατάφερε μετά το 7-5, 6-4 σε βάρος του φορμαρισμένου Φελιθιάνο Λόπεθ (Νο.14) και τώρα θέλει μια νίκη για να προκριθεί και μαθηματικά στο ΑΤΡ World Tour Finals. Από τον Άντερσον, πάντως, δεν έχει χάσει ποτέ (11-0)!
Ζωντανός για πρόκριση στους τελικούς του Λονδίνου έμεινε και ο Νταβίντ Φερέρ (Νο.6), αφού κέρδισε εύκολα με 6-1, 6-2 τον Φερνάντο Βερδάσκο (Νο.33) σε μόλις 55 λεπτά. Θα περιμένει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Κέι Νισικόρι και τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά.
 

Τελευταία Νέα