Οδηγίες για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

Gazzetta team
Οδηγίες για τον Μαραθώνιο της Αθήνας

bet365

Παράλληλα με τον Μαραθώνιο Δρόμο την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 διεξάγονται και Αγώνες Δρόμου 5χλμ. και 10 χλμ. Η εκκίνηση του αγώνα των 5χλμ. θα δοθεί στις 7:50 και των 10 χλμ. στις 8:50
Το σημείο εκκίνησης των Aγώνων Δρόμου 5χλμ & 10χλμ είναι το ίδιο: Λεωφ. Αμαλίας, μπροστά και δεξιά στην αλέα του Ζαππείου, στο ύψος του μεγάρου Μποδοσάκη ( Eurobank), με κατεύθυνση προς Σύνταγμα
Η Είσοδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματισμός τρέχοντας πάνω στους διαδρόμους του Σταδίου είναι στην αριστερή πλευρά.
Οι δρομείς που δεν έχουν Δηλωθεί και δεν έχουν επίσημη συμμετοχή, δεν θα συμμετέχουν στους Αγώνες. Το αργότερο 15 λεπτά πριν δοθεί η εκκίνηση, οι δρομείς θα πρέπει να έχουν πάρει θέση στις ειδικά διαμορφωμένες ζώνες εκκίνησης. Οι δρομείς θα εκκινήσουν κατά κύματα κατανεμημένοι σε blocks εκκίνησης. Οι εκκινήσεις θα δοθούν με χρονοκαθυστέρηση η μία από την άλλη.
Οδηγίες προς τους συμμετέχοντες στο Μαραθώνιο
Η μεταφορά των δρομέων για τον Μαραθώνιο γίνεται ταυτόχρονα από τέσσερα διαφορετικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας (Φιξ, Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Κατεχάκη), από τις 5:30πμ έως τις 6:45π.μ..
Ειδικά για το σημείο επιβίβασης ΦΙΞ η μεταφορά θα γίνει έως τις 06:30. Μετά τις 6:45πμ και για το σημείο επιβίβασης ΦΙΞ τις 06:30, δεν είναι δυνατή η μεταφορά των συμμετεχόντων με οχήματα της Οργανωτικής Επιτροπής.
Όλοι οι συμμετέχοντες, με την αποβίβαση τους από το λεωφορείο θα πρέπει να παραδώσουν την σακούλα ρουχισμού τους στα αντίστοιχα φορτηγά σύμφωνα με το Bib Number, και να φορέσουν την «ειδική σακούλα ζεστασιάς» που θα τους έχει μοιραστεί. Όσοι συμμετέχοντες κρατήσουν τον ρουχισμό τους μέσα στην εγκατάσταση, θα τον εναποθέσουν για το πρόγραμμα «Συλλογής για κοινωνικό σκοπό»
 

Τελευταία Νέα