Θέλει ρεβάνς η Σερένα

Βίκυ Γεωργάτου‏
Θέλει ρεβάνς η Σερένα

bet365

Η ώρα της στέψης έφτασε στη Σιγκαπούρη και πιο... ενδιαφέρον ζευγάρι δεν θα μπορούσαμε να δούμε στο κορτ!
Η Σερένα Γουίλιαμς θα προσπαθήσει να κερδίσει για πέμπτη φορά στην καριέρα της (και τρίτη σερί) το WTA Finals και απέναντί της θα βρεθεί η πρωτοεμφανιζόμενη Σιμόνα Χάλεπ. Πριν πέντε μέρες η 23χρονη Ρουμάνα υποχρέωσε τη Σερένα στην πιο βαριά ήττα της τα τελευταία 16 χρόνια (6-0, 6-2) και η... μοίρα έπαιξε περίεργα παιχνίδια στη συνέχεια!
Στο τελευταίο ματς του round robin με την Άνα Ιβάνοβιτς η Σιμόνα κρατούσε την τύχη της Αμερικανίδας στα χέρια της... Θα μπορούσε να κάνει συντήρηση δυνάμεων όταν έχασε το πρώτο σετ από τη Σέρβα, όμως κέρδισε το δεύτερο και πήρε μαζί της τη Γουίλιαμς στα ημιτελικά! "Όταν μπαίνω στο γήπεδο θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για τη νίκη", δήλωσε σχετικά η Νο.4 τενίστρια στον κόσμο. "Παίζω με ευχαρίστηση. Αγαπώ το τένις, γι' αυτό. Δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, αλλά όταν έρχονται είμαι χαρούμενη".
Εντυπωσιακή η νεαρή αθλήτρια, όπως άλλωστε σχεδόν σε όλη τη φετινή σεζόν, ξεπέρασε με μεγάλη άνεση το εμπόδιο της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και πάει για τον ένατο τίτλο στην καριέρα της. Θα είναι η πέμπτη συνάντησή της με τη Σερένα και την Τετάρτη πέτυχε την πρώτη νίκη σε βάρος της μεγάλης αντιπάλου της.
Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο, που θα τελειώσει για δεύτερη σερί φορά τη χρονιά ως Νο.1, δεν είναι και στα καλύτερά της... Ανασύνταξε, πάντως, τις δυνάμεις της μετά η συντριβή από τη Χάλεπ και αφού κέρδισε πρώτα την Τζίνι Μπουσάρντ, πέτυχε μεγάλη ανατροπή σε βάρος της φίλης της Κάρολιν Βοζνιάκι στα ημιτελικά. "Είμαι ενθουσιασμένη", τόνισε η κάτοχος 18 major τίτλων. "Ο πρώτος μου στόχος είναι κερδίσω τρία γκέιμ. Ελπίζω να κρατήσω το σερβίς μου, θα ήταν καλό. Κυρίως ελπίζω να κάνω ένα μπρέικ. Ξεκινάω, λοιπόν, με χαμηλούς στόχους". Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 13.00 και καλύπτεται τηλεοπτικά από το Supertennis.
Τελικοί με... Big 4
Έχουμε, όμως, σήμερα και τελικούς σε σημαντικά τουρνουά της ΑΤΡ! Στη γενέτειρά του, τη Βασιλεία, ο Ρότζερ Φέντερερ θα προσπαθήσει κόντρα στον Νταβίντ Γκοφέν (Νο.28) να κατακτήσει τον 82ο τίτλο στην καριέρα του και να διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της επιστροφής στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15.30 (OTE Sport 3).
Στη Βαλένθια, ο Άντι Μάρεϊ (Νο.10) αντιμετωπίζει τον Τόμι Ρομπρέδο (Νο.21) και αν καταφέρει να πάρει τον τίτλο, τότε θα πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιη η συμμετοχή του στους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο. Το ματς ξεκινάει στις 17.00 (OTE Sport 2).
 

Τελευταία Νέα