Στην... είσοδο του Ο2 ο Μάρεϊ!

Gazzetta team
Στην... είσοδο του Ο2 ο Μάρεϊ!

bet365

Ο Άντι Μάρεϊ πέρασε στον τελικό του Valencia Open 500 και βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στο ATP World Tour Finals!
Ο 27χρονος Βρετανός κέρδισε 6-4, 7-5 τον Νταβίντ Φερέρ σε 2 ώρες και θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει αύριο τον 31ο τίτλο στην καριέρα του. Αν τα καταφέρει θα ανεβεί στο Νο.5 του Race (από το Νο.8) και θα είναι σχεδόν βέβαιη η παρουσία του στο Ο2 στις 9 Νοεμβρίου!
Έτσι και αλλιώς, πάντως, οι πιθανότητές του είναι πλέον πολύ αυξημένες, αφού η απόσυρση του Ράφα Ναδάλ ανοίγει μία ακόμα θέση, το Νο.9. Αυτό σημαίνει ότι γερά στο παιχνίδι παραμένει και ο Φερού (Νο.9) παρά τη σημερινή ήττα του. Απομένει, άλλωστε, το Masters του Παρισιού για να κάνει το... τελειωτικό του χτύπημα!
Ο Μάρεϊ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στον ημιτελικό, αν και είχε τάσεις... αυτοχειρίας στο δεύτερο σετ. Πέταξε προβάδισμα 3-0 με δύο μπρέικ και όταν πήρε εκ νέου κεφάλι και έφτασε να σερβίρει για τη νίκη στο 6-5 χρειάστηκε να σώσει τρία μπρέικ πόιντ του 32χρονου Ισπανού! Τέλος καλό, όλα καλά για τον Σκωτσέζο και θα παλέψει για τον τρίτο φετινό του τίτλο με τον Τόμι Ρομπρέδο (όπως και στο Σενζέν), που λύγισε με 7-6(7), 7-6(2) τον Ζερεμί Σαρντί. Είναι η πέμπτη σερί εβδομάδα που ο Άντι παίζει στο τουρ, στην προσπάθειά του να μαζέψει βαθμούς για Λονδίνο!
 

Τελευταία Νέα