Ξανά μαζί Φερέρ-Μάρεϊ

Gazzetta team
Ξανά μαζί Φερέρ-Μάρεϊ

bet365

Δεν απέφυγαν την τρίτη σερί... μετωπική τους σύγκρουση Νταβίντ Φερέρ και Άντι Μάρεϊ! Αυτή τη φορά θα γίνει στα ημιτελικά του τουρνουά της Βαλένθια.
Ο 32χρονος Ισπανός, Νο.5 στον κόσμο, κέρδισε εύκολα 6-1, 6-2 τον Βραζιλιάνο Τόμας Μπελούτσι (Νο.58) και έγραψε ιστορία! Ήταν η 600η νίκη του στο τουρ και είναι μόλις ο τέταρτος εν ενεργεία τενίστας μετά τους Φέντερερ (986), Ναδάλ (706), Χιουίτ (611), που φτάνει σε αυτό το... βουνό. Με την επικράτησή του αύξησε ακόμα τις πιθανότητες πρόκρισης στο ATP World Tour Final, καθώς εκτόπισε τον Μίλος Ράονιτς από το Νο.9 του Race.
Και θα φτάσει ακόμα πιο κοντά στο Ο2 αν καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μάρεϊ στην τετράδα! Ο 27χρονος Βρετανός, No.10 στον κόσμο και Νο.8 στο Race, χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή για να αφήσει εκτός διοργάνωσης τον Κέβιν Άντερσον (Νο.17) με 6-7(3), 6-4, 6-4. Στο head to head ο Άντι προηγείται 8-6 του Φερού, ενώ τον κέρδισε στον τελικό της Βιέννης την περασμένη εβδομάδα. Ο Ισπανός είχε λίγες μέρες νωρίτερα αποκλείσει τον Μάρεϊ από την οκτάδα του Masters της Σανγκάης.
Ο άλλος ημιτελικός θα προκύψει από τους νικητές των αγώνων Σαρντί-Καρένιο Μπούστα κα Ρομπρέδο-Αντούχαρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα