Έδωσε την πρόκριση στη Σερένα η Χάλεπ!

Gazzetta team
Έδωσε την πρόκριση στη Σερένα η Χάλεπ!

bet365

Πριν δύο μέρες η Σιμόνα Χάλεπ... πάτησε τη Σερένα Γουίλιαμς, όμως σήμερα την έστειλε στα ημιτελικά του WTA Finals με το σετ που πήρε κόντρα στην Άνα Ιβάνοβιτς!
Πολλοί βιάστηκαν να κρίνουν την 23χρονη Ρουμάνα στα social media όταν έχασε το προβάδισμα με 5-2 και η Σέρβα πήρε το πρώτο σετ. Αν η 26χρονη τενίστρια έκανε το 2-0, τότε η Σερένα θα μάζευε βαλίτσες δεν θα είχε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της! Όμως, σε μια επίδειξη fair play και παρότι ξέρει ότι η 33χρονη Αμερικανίδα είναι η πιο δύσκολη αντίπαλος στον δρόμο για τον τίτλο, η Σιμόνα καθάρισε το δεύτερο σετ και έβγαλε εκτός μάχης την Ιβάνοβιτς. Τρίτο σετ σήμαινε και περισσότερη χαμένη ενέργεια πριν τον ημιτελικό, όμως ούτε σε αυτό κόλλησε η Νο.4 τενίστρια στον κόσμο!
Η Άνα, πάντως, επικράτησε τελικά με 7-6(7), 3-6, 6-3 και αποχαιρετάει τη διοργάνωση με δύο νίκες. Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα για την όμορφη αθλήτρια, όμως παίζει πάλι εξαιρετικό τένις και θυμίζει επιτέλους την τενίστρια που είχε φτάσει ως το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης... Αν, μάλιστα, χάσει αύριο στον ημιτελικό η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, θα τελειώσει τη σεζόν στο Νο.5 (+2)!
Μετά από μια μέρα γεμάτη συγκινήσεις, λοιπόν, οριστικοποιήθηκαν τα ζευγάρια των ημιτελικών της διοργάνωσης και είναι Χάλεπ-Ραντβάνσκα, Γουίλιαμς-Βοζνιάκι.
Red Group (τελική)
Χάλεπ 2-1 (5-2)
Γουίλιαμς 2-1 (4-2)
Ιβάνοβιτς 2-1 (4-3)
Μπουσάρντ 0-3 (0-6)
White Group (τελική)
Βοζνιάκι 3-0 (6-1)
Ραντβάνσκα 1-2 (3-4)
Κβίτοβα 1-2 (2-4)
Σαράποβα 1-2 (3-5)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα