Διεθνής καταξίωση για Μιτάκη

Gazzetta team
Διεθνής καταξίωση για Μιτάκη

bet365

Στην παγκόσμια γιορτή της ιστιοπλοΐας που θα γίνει από 26 έως 30 Νοεμβρίου στο Abu Dhabi, θα λάβει μέρος ο Γιάννης Μιτάκης.

Ο αθλητής του Ν.Ο. Ελλάδος είναι προσκεκλημένος της Παγκόσμιας ομοσπονδίας της ιστιοπλοΐας ( ISAF ), ώστε να συμμετάσχει στον τελικό των τελικών. Στον αγώνα αυτό που γίνεται για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος οι είκοσι καλύτεροι αθλητές του κόσμου, σε κάθε μία από τις δέκα Ολυμπιακές κατηγορίες της ιστιοπλοΐας.

Ο Γιάννης Μιτάκης, έχοντας αγγίξει την πρόκριση της χώρας ( στην κατηγορία Finn για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Rio 2016 ) στους αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό στο Santander της Ισπανίας, έχει πλέον καταξιωθεί ως ένας από τους καλύτερους αθλητές του Finn παγκοσμίως.

Τα αποτελέσματά του, στους διεθνείς αγώνες της ολυμπιακής κατηγορίας Finn, που είναι και η κατηγορία που έχει βγάλει πολλούς διακεκριμένους Έλληνες ιστιοπλόους, αποδεικνύουν την συνεχή ανοδική του πορεία και την προσπάθεια που κάνει μαζί με τον προπονητή του Άκη Καρνούτσο να παραμείνει σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο παρ. όλες τις τεχνικές δυσκολίες.

Υποστηρικτές της προσπάθειας του Γιάννη Μιτάκη είναι οι εταιρείες BMS United Bunkers, SaltyBag και Magic Marine .

 

Τελευταία Νέα