Μέσα και η Ιβάνοβιτς!

Gazzetta team
Μέσα και η Ιβάνοβιτς!

bet365

H Άνα Ιβάνοβιτς πέτυχε την πρώτη νίκη της στη Σιγκαπούρη και μπήκε γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα ημιτελικά του WTA Finals.
H 26χρονη Σέρβα, Νο.7 στον κόσμο κέρδισε 6-1, 6-3 σε 83 λεπτά την Τζίνι Μπουσάρντ (Νο.5) και η κατάσταση στο Red Group θα ξεκαθαρίσει στην τρίτη και τελευταία αγωνιστική. Ιβάνοβιτς και Γουίλιαμς, που ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση, παίζουν με Χάλεπ και Μπουσάρντ αντίστοιχα.
Παρότι απειλήθηκε στο ξεκίνημα, η Άνα κράτησε το σερβίς της και έφτασε ανέλπιστα στο 5-0, καθαρίζοντας ουσιαστικά το πρώτο σετ. Η Τζίνι ξεπέρασε σε έναν βαθμό τη νευρικότητά της και αφού πήρε πίσω το μπρέικ που της έκανε η Ιβάνοβιτς στο άνοιγμα του δεύτερου σετ, άρχισε να γίνεται πιο πιεστική και να δείχνει ικανή για την αντεπίθεση. Η Σέρβα, ωστόσο, έκανε νέο μπρέικ στο 3-3 και αφού η 20χρονη αντίπαλός της "πέταξε" με δύο λάθη ισάριθμες ευκαιρίες για άμεση απάντηση, έφτασε πειστικά στη μεγάλη νίκη. Ήταν η πρώτη τις επιτυχία σε βάρος της νεαρής Καναδέζας, μετά από τρεις αναμετρήσεις.
Η δράση συνεχίζεται αύριο στις 8.30 το πρωί με τους αγώνες Ραντβάνσκα-Βοζνιάκι και Σαράποβα-Κβίτοβα για το White Group, ενώ λίγη ώρα αργότερα (14.30) η Σερένα θα τα δώσει όλα κόντρα στην Μπουσάρντ... Η τύχη, όμως, δεν είναι στα χέρια της. Η Χάλεπ χρειάζεται ένα γκέιμ δικό της ή της Τζίνι για να σφραγίσει την πρόκριση, αλλά αν αυτό συνδυαστεί με ήττα της από την Ιβάνοβιτς η Γουίλιαμς μένει έξω!
Red Group
Χάλεπ 2-0 (4-0)
Γουίλιαμς 1-1 (2-2)
Ιβάνοβιτς 1-1 (2-2)
Μπουσάρντ 0-2 (0-4)
White Group
Ραντβάνσκα 1-0 (2-0)
Βοζνιάκι 1-0 (2-1)
Σαράποβα 0-1 (1-2)
Κβίτοβα 0-1 (0-2)
 

Τελευταία Νέα