Ισοπέδωσε τη Σερένα η Χάλεπ!

Gazzetta team
Ισοπέδωσε τη Σερένα η Χάλεπ!

bet365

Το παιχνίδι της ζωής της έκανε στη Σιγκαπούρη η Σιμόνα Χάλεπ και έχασε μόλις δύο γκέιμ από τη Σερένα Γουίλιαμς!

Η 23χρονη Ρουμάνα επικράτησε με 6-0(!), 6-2 της κορυφαίας τενίστριας στον κόσμο σε μόλις 65 λεπτά και είναι αγκαλιά με την πρόκριση στα ημιτελικά του WTA Finals! Ήταν η πρώτη επιτυχία της σε βάρος της Σερένα (1-3), που μετρούσε 16 σερί νίκες στη διοργάνωση... Στην πρώτη της εμφάνιση στο τουρνουά, η Σιμόνα μετράει δύο straight set νίκες και δείχνει έτοιμη για την υπέρβαση!

Ειδικά στο πρώτο σετ, η εμφάνισή της ήταν ονειρεμένη και είναι χαρακτηριστικό ότι έχασε εννέα πόντους συνολικά! Πολύ επιθετική η Ρουμάνα (Νο.4 στον κόσμο), πήρε αμέσως τα ηνία του αγώνα και υποχρέωσε τη Σερένα σε ένα ασυνήθιστο για εκείνη παθητικό παιχνίδι. Το σετ... πέρασε στην ιστορία σε μόλις 20 λεπτά!
Ο ρυθμός της Σιμόνα, όμως, δεν έπεσε στη συνέχεια. Παρότι συνάντησε μεγαλύτερη αντίσταση από την 33χρονη Αμερικανίδα, μπήκε ξανά νωρίς στο θέση του οδηγού (2-0) και κατάφερε να διευρύνει το προβάδισμα στο πέμπτο γκέιμ (4-1). Η Σερένα ήταν σαφώς πιο απειλητική στο σερβίς της αντιπάλου της και είχε έξι ευκαιρίες για μπρέικ (η μία από αυτές στο 5-2), όμως κάθε φορά έπεφτε σε... τείχος. Η απίθανη Σιμόνα διατήρησε την ψυχραιμία της στο φινάλε και πέτυχε την πρώτη της νίκη σε βάρος τενίστριας από το Top 3!
Το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τη δεύτερη αναμέτρηση του Red Group ανάμεσα στις Άνα Ιβάνοβιτς και Τζίνι Μπουσάρντ (14.30), τις δύο ηττημένες της πρώτης μέρας.
 

Τελευταία Νέα