Το παλεύει ο Ναδάλ

Gazzetta team
Το παλεύει ο Ναδάλ

bet365

Ο Ράφα Ναδάλ προσπαθεί να καθυστερήσει όσο μπορεί την εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας, όμως επιβεβαίωσε ότι δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του στους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο (9-16/11).

Παρότι ο προπονητής του σχεδόν απέκλεισε την πιθανότητα παρουσίας του στο Ο2 ο ίδιος ο Ράφα άφησε ένα... παραθυράκι. "Θα κάνω ό,τι μπορώ, αλλά δεν μπορώ να πω σίγουρα, δεν το γνωρίζω 100%", είπε στο Sky Sports ο αριστερόχειρας τενίστας, που την προσεχή εβδομάδα θα αγωνιστεί στο 500άρι τουρνουά της Βασιλείας. "Είμαι στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να είμαι ανταγωνιστικός στη Σανγκάη. Ήμουν με αντιβιοτικά για δέκα μέρες και το σώμα πέφτει, χρειάζεσαι χρόνο να είσαι σε τοπ φυσική κατάσταση. Πρέπει να κάνω την επέμβαση, όμως χρειάζεται να βρω την κατάλληλη στιγμή. Πρέπει να δω πώς το σώμα μου θα δεχτεί τη φαρμακευτική αγωγή, μετά από όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες. Θα δούμε".

Οι πληροφορίες από την Ισπανία, πάντως, αναφέρουν ότι ο Νο.3 τενίστας στον κόσμο θα παίξει στην ελβετική διοργάνωση και στη συνέχεια θα βάλει... τελεία στη σεζόν. Η πρεμιέρα του στο τουρνουά είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (20/10) και ο πρώτος του αντίπαλος θα γίνει γνωστός αύριο.

 

Τελευταία Νέα