Στο ΟΑΚΑ το Σάββατο το Κύπελλο Ελλάδας ξιφασκίας
Με μεγάλο ενδιαφέρον και πολλές συμμετοχές θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ το Κύπελλο Ελλάδας στην ξιφασκία. Συνολικά 140 αθλητές και αθλήτριες θα λάβουν μέρους, αλλά στα δύο από τα τρία όπλα (Ξίφος Ασκήσεως και Σπάθη), καθώς το Ξίφος Μονομαχίας θα διεξαχθεί στις 25 Οκτωβρίου και πάλι στο ΟΑΚΑ.
Πρώτο θα λάβει χώρα το Ξίφος Ασκήσεως Γυναικών και η Σπάθη Ανδρών, με την ώρα έναρξης να είναι προγραμματισμένη στις 9:30, ενώ στις 13:30 θα ξεκινήσει το Ξίφος Ασκήσεως Ανδρών και η Σπάθη Γυναικών.
Τριπλή εκπροσώπηση στο Βελιγράδι
Από εκεί και πέρα, εντόνο θα είναι το παρών Ελλήνων αθλητών στο Κύπελλο Κόσμου της FIE, το οποίο θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι το Σαββατοκύριακο. Οι Αγαπητός Παπαδημτρίου, Κοσμάς Καρακόλης από τον Πανελλήνιο και η Φανή Βαρβέρη από τον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης θα δώσουν το παρών και ελπίζουν σε ένα καλό πλασάρισμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Ρομάριο για την υπόθεση Κριστιάνο: «Το λάθος του ήταν που δεν έστειλε νωρίτερα τον Ζεσούς να πάει να γ@@@@@ί»»
- Νάκοβσκι – Ολυμπιακός 0-3: Πήραν το Βαλκανικό Κύπελλο και θα παίξουν Challenge Cup οι «ερυθρόλευκες»
- Επιστροφή στο... σπίτι για τον Σάρας: Οι αγκαλιές με τον Διαμαντίδη και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού
