Νόλε... χωρίς καμία αμφιβολία!

Gazzetta team
Νόλε... χωρίς καμία αμφιβολία!

bet365

Τα... πάρτι του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Κίνα συνεχίζονται! Έφτασε τις 28 σερί νίκες στην ασιατική χώρα και πέρασε στα ημιτελικά του Shanghai Masters.
Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο επικράτησε με 6-4, 6-2 του Νταβίντ Φερέρ (Νο.5) σε 95 λεπτά και πάει φουλ για τον τρίτο διαδοχικό τίτλο του στη διοργάνωση! Θα περιμένει τώρα τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ρότζερ Φέντερερ και τον Ζουλιέν Μπενετό για να διαπιστώσει πόσο... δύσβατος είναι ο δρόμος του προς ένα ακόμα τρόπαιο...
Μπήκε πολύ δυνατά στο ματς ο Νόλε και όχι μόνο προηγήθηκε με 2-0, αλλά και πίεζε τον Φερέρ σε κάθε service game του. Παρότι είχε χάσει μόνο έναν πόντο στο σερβίς του μέχρι το δέκατο γκέιμ, είδε τον 32χρονο Ισπανό να ανεβάζει ταχύτητα στο σημείο αυτό και να τον απειλεί δύο φορές με μπρέικ. Τελικά εκμεταλλεύτηκε το τέταρτο σετ πόιντ του και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση. Πανηγύρισε, μάλιστα, σαν να είχε πάρει την κούπα!
Το ίδιο αποφασιστικά μπήκε και στο δεύτερο σετ, παίρνοντας και πάλι κεφάλι με 2-0. Με χαμηλά ποσοστά στο δεύτερο σερβίς του, ο Φερέρ δέχτηκε νέο μπρέικ από τον Τζόκοβιτς στο 4-2 και ο 27χρονος Σέρβος έφτασε με ασφάλεια σε μια ακόμα νίκη επί κινεζικού εδάφους. Ήταν η 13η σε 18 συναντήσεις με τον Φερού. Και, εκτός των άλλων, κρατάει γερά την κορυφή παγκόσμιας κατάταξης...
Ο Φερέρ, από την άλλη, παραμένει ζωντανός στη μάχη που δίνει για πρόκριση στους τελικούς του Λονδίνου και για να αυξήσει τις πιθανότητές του πήρε wild card για το 250άρι τουρνουά της Βιέννης (13/10). Θα εμφανιστεί, φυσικά, τις επόμενες εβδομάδες και σε Βαλένθια (20/10), Παρίσι (27/10).
 

Τελευταία Νέα