Τα χρειάστηκε ο Τζόκοβιτς!

Gazzetta team
Τα χρειάστηκε ο Τζόκοβιτς!

bet365

Ο Μικαΐλ Κουκούσκιν αιφνιδίασε και... εκνεύρισε τον Νόβακ Τζόκοβιτς με τα υπέροχα χτυπήματά του, αλλά ο Σέρβος άντεξε στην πίεση και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Shanghai Masters!

Ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο επικράτησε με 6-3, 4-6, 6-4 του αθλητή από το Καζακστάν (Νο.85) και συνέχισε την κυριαρχία του στην Κίνα, όπου μετράει 27 συνεχόμενες νίκες! Πάει για τον τρίτο σερί τίτλο του στη Σανγκάη, όμως για να καταφέρει θα πρέπει αρχικά να ξεπεράσει το υψηλό εμπόδιο του Νταβίντ Φερέρ στην οκτάδα.

Μαγική ήταν η απόδοση του Κουκούσκιν και κέρδισε δίκαια το χειροκρότημα, αλλά και τη συμπάθεια του κοινού με το θεαματικό παιχνίδι του. Παρότι έμεινε πίσω στο σκορ, μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και εκμεταλλευόμενος το ανεπαρκές δεύτερο σερβίς του Τζόκοβιτς βρέθηκε στο 5-3 με τις μπάλες στα χέρια, έτοιμος για την ισοφάριση. Ο Νόλε "χτύπησε" στο σημείο αυτό και όλα έδειχναν ότι είχε φτάσει η ώρα της ανατροπής, όμως ο ψυχωμένος αντίπαλός του έκανε νέο μπρέικ και πήρε ανέλπιστα το σετ!
Ο Τζόκοβιτς έσπασε τον Κουκούσκιν στο 3-2 του τρίτου σετ και έφτασε μια ανάσα από το 5-2, έχοντας τρία μπρέικ πόιντ (0-40), όμως ο 26χρονος τενίστας ήταν πάλι εκεί και υποχρέωσε τον Νόλε να σερβίρει για το ματς στο 5-4. Δεν ήταν και το πιο εύκολο γκέιμ, αφού ο Κουκούσκιν προηγήθηκε με 15-30, ωστόσο ο Τζόκερ δεν άργησε να... βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να φτάσει στην πρόκριση μετά από δύο ώρες αγώνα...
Θέση στην οκτάδα έκλεισε και ο Φελιθιάνο Λόπεθ (Νο.21), που πήρε μεγάλη νίκη σε βάρος του Τζον Ίσνερ (Νο.14) με 6-3, 6-4. Και έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται ακόμα καλύτερη πορεία ο αριστερόχειρας Ισπανός, αφού αντίπαλός του στη συνέχεια είναι ο Μικαΐλ Γιούζνι (Νο.35), που άφησε εκτός τον Χουάν Μόνακο (Νο.82) με 5-7, 6-3, 6-2. Όλοι οι τενίστες που βρίσκονται στο κάτω μέρος του ταμπλό βλέπουν ακόμα και τελικό!
 

Τελευταία Νέα