Δίωξη για τα ολυμπιακά ακίνητα

Gazzetta team
Δίωξη για τα ολυμπιακά ακίνητα

bet365

Σε πολύ κακή κατάσταση είναι τα περισσότερα ολυμπιακά ακίνητα, με αποτέλεσμα να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη στον πρώην πρόεδρο της εταιρίας, Κωνσταντίνο Ματάλα.

Ένα μείζων θέμα είναι η εικόνα εγκατάλειψης που έχουν τα περισσότερα ολυμπιακά ακίνητα, κάτι που έχει θιχτεί πολλές φορές στο παρελθόν χωρίς καμία θετική εξέλιξη... Αυτή η εικόνα είχε ως αποτέλεσμα την Δευτέρα να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην προέδρου της εταιρίας «Ολυμπιακά Ακίνητα ΑΕ», Κωνσταντίνου Ματάλα.

Πρόκειται για περιουσία άνω των 10 δις ευρώ, η οποία από την μέρα που ολοκληρώθηκαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 έχει ρημάξει στη κυριολεξία! Επίσης, έχει ζητηθεί από την εισαγγελία στη Βουλή η άρση της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Διονύση Σταμενίτη, που διαδέχτηκε τον κ. Ματάλα στην προεδρία της εταιρίας, ώστε να ασκηθεί και σε βάρος του πειθαρχική δίωξη για κακουργηματική απιστία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα