Θηρίο η Σαράποβα!

Gazzetta team
Θηρίο η Σαράποβα!

bet365

Η Μαρία Σαράποβα κατέκτησε τον τίτλο στο Πεκίνο και ανέβηκε ξανά στο Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης!

Εξαιρετική η 27χρονη Ρωσίδα, έβαλε φρένο στην Πέτρα Κβίτοβα (Νο.3), που ήταν αήττητη μετά το US Open, επικρατώντας με 6-4, 2-6, 6-3 και σήκωσε το 33ο τρόπαιο στη σπουδαία καριέρα της. Αν, μάλιστα, η Σερένα Γουίλιαμς δεν ξεπεράσει το πρόβλημα στο γόνατο και μείνει εκτός τελικών της WTA, έχει πιθανότητες για επιστροφή στην κορυφή του κόσμου!

Είναι γεννημένη νικήτρια η Μάσα και δεν πτοήθηκε όταν η 24χρονη Τσέχα εκμεταλλεύτηκε τα κακά ποσοστά της στο σερβίς στο δεύτερο σετ, φέρνοντας με άνεση το ματς στα ίσα. Δεν πτοήθηκε ακόμα όταν έχασε το προβάδισμά της στο καθοριστικό σετ (3-2 από 3-0), ούτε όταν απειλήθηκε με νέο μπρέικ μπακ στη συνέχεια. Βρέθηκε να σερβίρει τελικά στο 5-3 για τον Premier Mandatory τίτλο και με ένα αποφασιστικό γκέιμ έφτασε στην κούπα μετά από υπερπροσπάθεια σχεδόν 2.5 ωρών.

Ήταν η έκτη νίκη της σε εννέα αναμετρήσεις με την Κβίτοβα, η οποία θα πέσει αύριο στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης. Η θριαμβεύτρια του Γουίμπλεντον, όμως, μετράει τρεις τελικούς και δύο τίτλους στα τελευταία τέσσερα τουρνουά, έχοντας φύγει με το τρόπαιο από το Νιού Χέιβεν και το Γουχάν. Αν ήταν λίγο πιο ψύχραιμη στο άνοιγμα του τρίτου σετ, θα μπορούσε να πανηγυρίσει στην κινεζική πόλη τον 15ο τίτλο στην καριέρα της...

 

Τελευταία Νέα