Κούρσα για δύο στο Τόκιο

Gazzetta team
Κούρσα για δύο στο Τόκιο

bet365

Δεν απογοήτευσε τους συμπατριώτες του στο Τόκιο ο Κέι Νισικόρι, ενώ ο Μίλος Ράονιτς αύξησε τις πιθανότητές του για πρόκριση στους τελικούς του Λονδίνου.

Ο 24χρονος Ιάπωνας, Νο.3 του ταμπλό, λύγισε με 6-4, 7-6(4) τον Αμερικανό Ντόναλντ Γιανγκ (Νο.57 στον κόσμο) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Japan Open. Θα παίξει τώρα με τον Ζερεμί Σαρντί, που απέκλεισε με 6-4, 6-4 τον Κέβιν Άντερσον (Νο.7) και έχει κάθε δικαίωμα να ονειρεύεται τον δεύτερο σερί τίτλο του στην Ασία!

Ο πιο μεγάλος του αντίπαλος φαίνεται ότι είναι ο Ράονιτς (Νο.4), ο οποίος έκλεισε θέση στην οκτάδα μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 6-4, 6-3 επί του Γιούργκεν Μέλτζερ (Νο.124). Ο νεαρός Καναδός θα παίξει στη συνέχεια με τον Ντένις Ιστόμιν, που άφησε εκτός με 6-4, 7-6(5) τον Μίκαλ Πρζιέζνι, και όσο προχωράει στη διοργάνωση, τόσο πλησιάζει... την είσοδο του Ο2 στο Λονδίνο. Αυτή την εβδομάδα είναι στο Νο.9 του Race και στο τουρνουά περνούν οι οκτώ πρώτοι της κατάταξης. Τα ζευγάρια που συμπληρώνουν την οκτάδα στο Τόκιο είναι Σιμόν-Τζόνσον και Μπέκερ-Σοκ.
 

Τελευταία Νέα