Βρίσκει τον εαυτό της η Σαράποβα

Gazzetta team
Βρίσκει τον εαυτό της η Σαράποβα

bet365

Πειστική εμφάνιση κόντρα στην Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο πραγματοποίησε η Μαρία Σαράποβα και συνεχίζει την πορεία της στο China Open.
Η 27χρονη Ρωσίδα, Νο.4 στον κόσμο, ξεπέρασε το εμπόδιο της Ισπανίδας (Νο.18) με 6-1 7-6(3) και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά της Premier Mandatory διοργάνωσης. Η Μάσα έκανε τη... ζωή της δύσκολη στο δεύτερο σετ, όταν βρέθηκε να σερβίρει για τη νίκη στο 5-4. Έχασε το σερβίς της και το σετ πήγε στο τάι μπρέικ, όμως εκεί ήταν αποφασιστική και έφτασε έστω και με λίγη περιπέτεια στην πρόκριση. Θα περιμένει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Αντζελίκ Κέρμπερ και τη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.
Εξαιτίας της βροχής στο Πεκίνο, η Σαράποβα είναι η μοναδική που πήρε σήμερα το εισιτήριο για την οκτάδα, αφού έγιναν αγώνες αποκλειστικά στο κεντρικό κορτ που διαθέτει οροφή. Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις αναβλήθηκαν για αύριο (2/10) και το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα φορτωμένο... Κάπως έτσι είναι τα πράγματα και στους άνδρες, καθώς μόνο ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ένας εκ των Τζον Ίσνερ, Τόμι Ρομπρέδο κλείνουν από σήμερα θέση στα προημιτελικά.
 

Τελευταία Νέα