Σκληρή δουλειά για Μάρεϊ

Gazzetta team
Σκληρή δουλειά για Μάρεϊ

bet365

Πολύ ανθεκτικός ο Άντι Μάρεϊ, έκαμψε την αντίσταση του Γέρζι Γιάνοβιτς και ονειερεύεται το... νταμπλ στην Κίνα.
Ο 27χρονος Βρετανός, που πανηγύρισε την Κυριακή τον τίτλο στο Σενζέν, επικράτησε με 6-7(9), 6-4, 6-2 του Πολωνού (Νο.36) σε 2.5 ώρες και πέρασε στον δεύτερο γύρο του China Open. O Άντι έκανε ένα μεγαλειώδες comeback στο πρώτο σετ, μετατρέποντας το 1-5 σε 6-5, όμως στο δραματικό τάι μπρέικ που ακολούθησε χαμογέλασε τελικά ο Γέρζι.
Παρά τον εκνευρισμό του, κατάφερε να ανασυντάξει τις δυνάμεις του, να πάρει το δεύτερο σετ και πετυχαίνοντας δύο μπρέικ στο τρίτο (2-1, 5-2) να φτάσει στην αγχωτική νίκη. Έδειξε, πάντως, και πάλι ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλό του εαυτό και πάνω από όλα παραμένει ζωντανός για πρόκριση στους τελικούς του Λονδίνου. Στον επόμενο γύρο θα παίξει με τον Πάμπλο Κουέβας, που απέκλεισε με 7-6(3), 6-3, 6-4 τον Μικαΐλ Κουκούσκιν.
Θέση στη φάση των "16" έκλεισε και ο Έρνεστς Γκούλμπις (Νο.7), που έκανε πειστική εμφάνιση κόντρα στον Φάμπιο Φονίνι και πήρε τη νίκη με 6-3, 6-4. Ο εκρηκτικός Λετονός θα παίξει στη συνέχεια με τον Μάρτιν Κλίζαν, που λύγισε με 7-6(2), 6-7(3), 6-4 τον Λεονάρντο Μάγερ.
 

Τελευταία Νέα