Πρώτος τελικός για Μάρεϊ

Gazzetta team
Πρώτος τελικός για Μάρεϊ

bet365

Πέρασε δύσκολες στιγμές στον αγώνα κόντρα στον Χουάν Μόνακο ο Άντι Μάρεϊ, όμως όταν βρήκε ρυθμό ήταν απλά άψογος!
Παρότι έδειχνε να... βασανίζεται από τις σκληρές καιρικές συνθήκες στο Σενζέν, ο 27χρονος Βρετανός (Νο.2 του ταμπλό) γύρισε το ματς κόντρα στον Αργεντινό (Νο.97) επικρατώντας με 2-6, 6-3, 6-0 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης. Είναι η πρώτη φορά μετά το περσινό Γουίμπλεντον που θα διεκδικήσει τίτλο! Αντίπαλός του θα είναι ο έμπειρος Τόμι Ρομπρέδο (Νο.4), που κέρδισε 6-1, 6-4 τον Κολομβιανό Σαντιάγο Χιράλντο (Νο.6) και θα προσπαθήσει να κατακτήσει το 13ο τρόπαιό του.
Μετά από ένα "φτωχό" πρώτο σετ, ο Άντι άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή του σε όλους τους τομείς και μετά το 3-3 του δεύτερου σετ... έσβησαν τα φώτα για τον Μόνακο. Ο τενίστας από τον Ντάνμπλεϊν έκανε ό,τι ήθελε στο κορτ και παίρνοντας τα εννιά επόμενα γκέιμ έφτασε στη νίκη, μετά από 1 ώρα και 42 λεπτά αγώνα.
Ο Μάρεϊ φιλοδοξεί να κατακτήσει τον 29ο τίτλο στην καριέρα του και να αυξήσει τις πιθανότητές του για πρόκριση στους τελικούς της ΑΤΡ στο Λονδίνο. Γι' αυτό, άλλωστε, επέλεξε να παίξει σε τρία σερί τουρνουά στην Ασία... Ο αγώνας με τον Ρομπρέδο θα διεξαχθεί αύριο (28/9) στις 10 το πρωί.
 

Τελευταία Νέα