Έξω και η Σαράποβα!

Gazzetta team
Έξω και η Σαράποβα!

bet365

Οι... βόμβες πέφτουν ακατάπαυστα στο Γουχάν! Εκτός διοργάνωσης έμεινε η Μαρία Σαράποβα, ακολουθώντας τις Σερένα Γουίλιαμς και Σιμόνα Χάλεπ.
Η ντεφορμέ Ρωσίδα, Νο.4 στον κόσμο, ηττήθηκε 7-6(3), 7-5 από την qualifier Τιμέα Μπαζίνσκι και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του νέου κινεζικού τουρνουά. Ήταν η μεγαλύτερη νίκη στην καριέρα της 25χρονης Ελβετίδας, η οποία έχει ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς και είχε κατρακυλήσει εκτός Τορ 500 το 2012! Ξεκίνησε τη φετινή σεζόν από το Νο.237 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως με σταθερότατη πορεία έχει καταφέρει να φτάσει στο Νο.61. Η επόμενη αντίπαλός της θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στην Κέισι Ντελάκουα και την Κάρολιν Βοζνιάκι.
Την εξαιρετική πορεία της συνεχίζει και η Καρολίν Γκαρσία. Η 20χρονη Γαλλίδα ξεπέρασε το εμπόδιο της Κόκο Βάντεγουεγκ με 6-3, 6-2 και περιμένει τώρα Πέτρα Κβίτοβα ή Καρολίνα Πλίσκοβα. Συνεπής και η Αντζελίκ Κέρμπερ (Νο.7 του ταμπλό), ένα από τα φαβορί πλέον της διοργάνωσης, που απέκλεισε με 6-1, 6-1 την Μπάρμπορα Ζαχλάβοβα Στρίτσοβα και θα συναντήσει την Ελίνα Σβιτολίνα. Η 20χρονη από την Ουκρανία προκρίθηκε με walkover σε βάρος της Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα.
Θέση στην οκτάδα έκλεισε και η Αλιζέ Κορνέ μετά τη νίκη της με 7-6(4), 1-6, 6-3 επί της Κίρστεν Φλίπκενς και θα παίξει στη συνέχεια με Άλισον Ρισκ ή Τζίνι Μπουσάρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα