Συγκρατημένος ο Ναδάλ

Gazzetta team
Συγκρατημένος ο Ναδάλ

bet365

Ο Ράφα Ναδάλ θα επιστρέψει στα κορτ μετά από περίπου τρεις μήνες, όμως τόνισε ότι δεν πάει στην Ασία με πολύ υψηλές βλέψεις...

Ο 28χρονος Ισπανός, που τραυματίστηκε το καλοκαίρι στο δεξί χέρι, θα δώσει την Πέμπτη (25/9) αγώνα επίδειξης στο Καζακστάν με αντίπαλο τον Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Πεκίνο για την επίσημη επανεμφάνισή του στα γήπεδα την επόμενη εβδομάδα.

"Έχει μειωθεί ο πόνος, σχεδόν δεν πονάω", είπε σε ισπανικό κανάλι λίγο πριν την αναχώρησή του για την Αστάνα."Είμαι καλά. Σε ένα επίπεδο που να μπορώ να αγωνιστώ, όμως δεν μπορώ να πω ότι είμαι στο 100% γιατί στο 100% θα είμαι μόνο όταν θα έχω παίξει δυο εβδομάδες χωρίς πόνο".

Ο Ράφα καλείται να κάνει την ύστατη προσπάθεια στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν για επιστροφή στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να χαμηλώσει τον... ασιατικό πήχη. "Ο στόχος μου στο Πεκίνο και τη Σανγκάη σίγουρα δεν είναι να κερδίσω. Θα πάω εκεί για να παίξω το καλύτερο δυνατόν και για να βρω ρυθμό για τη Βασιλεία, το Παρίσι και το Λονδίνο, να είμαι ανταγωνιστικός εκεί στο 100%". Θυμίζουμε ότι λόγω του τραυματισμού του ο Ναδάλ έχασε όλα τα τουρνουά της Βορείου Αμερικής.

 

Τελευταία Νέα