Εγκατέλειψε η Σερένα

Gazzetta team
Εγκατέλειψε η Σερένα

bet365

Η Σερένα Γουίλιαμς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον πρώτο αγώνα της μετά τον θρίαμβο στο US Open και ξύπνησε μνήμες Γουίμπλεντον!
Η 33χρονη Αμερικανίδα ένιωσε αδιαθεσία στο ματς με την Αλιζέ Κορνέ στο Wuhan Open και εγκατέλειψε την προσπάθεια την ώρα που θα σέρβιρε για την κατάκτηση του πρώτου σετ (6-5). Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο δεν μπορούσε να κινηθεί καλά στο κορτ και αφού πήρε τη θερμοκρασία και την πίεσή της αποφάσισε να μην συνεχίσει το παιχνίδι. Ίσως δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στις δύσκολες συνθήκες υγρασίας και ζέστης στην κινεζική πόλη...
Θυμίζουμε ότι και είχε αφήσει και αγώνα του διπλού στο λονδρέζικο σλαμ, αν και η εικόνα της εκεί ήταν σαφώς πιο... σοκαριστική! Τρίτη φετινή πρόκριση, λοιπόν, της Κορνέ σε βάρος της Σερένα και η Γαλλίδα θα τεθεί τώρα αντιμέτωπη με την Κίρστεν Φλίπκενς, που απέκλεισε με 6-3, 3-6, 6-3 την Γιαρμίλα Γκαϊντόσοβα.
Έξω, όμως, έμεινε και το Νο.2 του ταμπλό, η Σιμόνα Χάλεπ. Η 22χρονη Ρουμάνα έχασε με 2-6, 6-2, 6-3 από την εξαιρετική Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα, που θα παίξει στον τρίτο γύρο με την Ελίνα Σβιτολίνα (7-6, 6-3 τη Σαμπίν Λισίτσκι).
Άδοξα αποχαιρέτησε τη διοργάνωση και η Γέλενα Γιάνκοβιτς (Νο.10), που άφησε το κορτ μόλις στο 1-4 του πρώτου σετ στο ματς Κόκο Βάντεγουεγκ. Η Αμερικανίδα θα παίξει αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τη μεγάλη έκπληξη της διοργάνωσης, την Καρολίν Γκαρσία. Άντεξε, αντίθετα, η Κάρολιν Βοζνιάκι (Νο.8) και μετά τη νίκη της με 6-1, 3-6, 7-6(4) έκλεισε ραντεβού με την Κέισι Ντελάκουα, που άφησε εκτός την Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα με 7-6(7), 6-7(5), 6-1.
Έξω έμεινε και η Σάρα Εράνι (Νο.11), καθώς την κέρδισε με 6-4, 6-4 η Άλισον Ρισκ, που θα βρει μπροστά της Μπαρτέλ ή Μπουσάρντ. Η Μαρία Σαράποβα, τέλος, θα παίξει στον τρίτο γύρο με την Τιμέα Μπαζίνσκι, που έκανε το "μπαμ" αποκλείοντας με 6-4, 6-1 την ημιφιναλίστ της Νέας Υόρκης Εκατερίνα Μακάροβα (Νο.13).
 

Τελευταία Νέα