Αυτή είναι η Λι! (pic)

Gazzetta team
Αυτή είναι η Λι! (pic)

bet365

Μια πολύ ωραία "αφίσα" δημιούργησε η Nike, χορηγός της Να Λι, με αφορμή το αντίο της 32χρονης Κινέζας.
Μερικές μόνο λέξεις αρκούν για να περιγράψουν τον χαρακτήρα της κατόχου δύο major τίτλων. Μια γεννημένη νικήτρια, που έκανε τα πάντα για να κυνηγήσει το όνειρό της και κατάφερε να είναι το είδωλο εκατομμυρίων ανθρώπων...
Στην πανηγυρική φωτογραφία της Λι, όπως βλέπετε, είναι γραμμένες οι εξής προτάσεις: "Για αυτούς που δεν φοβούνται να ξεχωρίσουν. Για αυτούς που βλέπουν κάθε πρόκληση ως ευκαιρία. Για αυτούς που ξέρουν ότι η ευκαιρία δεν είναι εγγυημένη. Για αυτούς που αψηφούν τα πάντα για το όνειρό τους. Έχουμε μια κενή θέση". Η αθλητική εταιρία ξεκίνησε και καμπάνια με τον τίτλο "γίνε το πουλί που ξεχωρίζει", εμπνευσμένο από κινεζική φράση, με στόχο να ενθαρρύνει νέους αθλητές να βρουν τον δικό του δρόμο.
Να πούμε ότι η αποχώρηση της Κινέζας ξεσήκωσε τους πάντες στα social media. Πολλοί συναθλητές και συναθλήτριές της εξέφρασαν τη θλίψη τους για την είδηση και μεταξύ αυτών που είπαν δυο λόγια για τη σπουδαία αθλήτρια ήταν οι Ράφα Ναδάλ και Σερένα Γουίλιαμς. "Συγχαρητήρια για την καριέρα σου και σου εύχομαι τα καλύτερα στη νέα ζωή σου", ήταν το μήνυμα του Ράφα στο twitter, ενώ η Σερένα έγραψε: "Συγχαρητήρια στη Να Λι. Μια θλιβερή μέρα για το τένις όμως είμαι σίγουρη οτι το μέλλον σου θα είναι λαμπερό και το αστέρι που άφησες στο άθλημά μας δεν θα σβήσει ποτέ".
 

Τελευταία Νέα