Διαβεβαιώσεις Ανδριανού στον ΣΕΓΑΣ

Gazzetta team
Διαβεβαιώσεις Ανδριανού στον ΣΕΓΑΣ

bet365

Τη διαβεβαίωση από τον Γιάννη Ανδριανό, ότι σύντομα ο ΣΕΓΑΣ θα έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις σε Παιανία και Άγιο Κοσμά έλαβε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Παναγόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας του στίβου συναντήθηκε την Πέμπτη (18/9) με τον Υφυπουργό αθλητισμού, για το φλέγον θέμα των αθλητικών εγκαταστάσεων -που απασχολεί όλες τις Ομοσπονδίες- και ειδικότερα αυτές του κλειστού της Παιανίας και του Αγίου Κοσμά.

Το κλειστό της Παιανίας δεν χρησιμοποιείται τα τελευταία δύο χρονιά και ο κ. Ανδριανός έδωσε εντολή να ξεκινήσει η παραχώρηση του στο Δήμο Παιανίας, ώστε να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες που απαιτούνται και στη συνέχεια να δοθεί για χρήση, κυρίως την χειμερινή αγωνιστική περίοδο.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Αγιο Κοσμά, που παραμένει κλειστός καθώς δεν υπάρχει άδεια χρήσης, δόθηκαν οι διαβεβαιώσεις πως τα όποια εμπόδια υπάρχουν θα ξεπεραστούν και στο εγγύς μέλλον το στάδιο θα ανοίξει.

Δεδομένου ότι ο κλασικός αθλητισμός την περίοδο του κλειστού στίβου μπορεί να βρει στέγη μόνο στο ΣΕΦ εάν το επιτρέψουν οι συνθήκες, οι παραπάνω εγκαταστάσεις θα δώσουν μεγάλη ανάσα σε αθλητές και Ομοσπονδία. Εξάλλου, πέρυσι στον Άγιο Κοσμά διεξήχθησαν μια σειρά από ημερίδες που κράτησαν σε εγρήγορση τους αθλητές και ζωντανό το αγωνιστικό τους ενδιαφέρον, εντός των συνόρων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα