Τρέχουν και στη Λιβαδειά

Gazzetta team
Τρέχουν και στη Λιβαδειά

bet365

Αφού το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία το 2013, είπαν στη Λιβαδειά να το ξανακάνουν, διοργανώνοντας για δεύτερη χρονιά τον Τροφώνιο Ημιμαραθώνιο στις 28 Σεπτεμβρίου.

Ο αγώνας είναι ενταγμένος στις εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων με την επωνυμία «Τροφώνια 2014» και η απόσταση είναι καταμετρημένη και πιστοποιημένη ώστε να αναγνωρίζονται επίσημα τόσο η διοργάνωση όσο και οι επιδόσεις των αθλητών που θα λάβουν μέρος.

Η χρονομέτρηση θα γίνει με το καθιερωμένο τσιπάκι, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί το πρωί (9:30) της 28ης Σεπτεμβρίου από το πάρκο της πόλης στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη, όπου θα γίνει και ο τερματισμός.

Διοργανωτές είναι ο ΑΚΟ Λιβαδειάς, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Εύβοιας Βοιωτίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Λεβαδέων.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο θα διεξαχθούν αγώνας 10.000μ. ανδρών–γυναικών και μαθητών/τριών Λυκείων καθώς και 1.000 μ. μαθητών/τριών Δημοτικών σχολείων & Γυμνασίων.

Η καταληκτική ημερομηνία των εγγραφών είναι η 24η Σεπτεμβρίου και θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του ΑΚΟΛ, imimarathonios.akol.gr ή akol.gr, είτε με την αποστολή σχετικής φόρμας εγγραφής στο fax 22610 21100.

Για τους αγώνες δρόμου 10.000 και 1.000 μέτρων, θα γίνονται αιτήσεις μέχρι και μία ώρα πριν από την εκκίνηση, καταθέτοντας μαζί και τη σχετική υπεύθυνη δήλωση υγείας.

Η συνέντευξη Τύπου έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας (Λ. Κουτσοπετάλου 1 – Λιβαδειά).

 

Τελευταία Νέα