«Καθάρισε» η Ιβάνοβιτς στο Τόκιο

Gazzetta team
«Καθάρισε» η Ιβάνοβιτς στο Τόκιο

bet365

Ο χωρισμός… ταιριάζει στην Άνα Ιβάνοβιτς, η οποία ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Βικτόρια Αζαρένκα στο Pan Pacific Open του Τόκιο. Δυναμικά και η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα στη Σεούλ.

Μεγάλο ματς στο τουρνουά της ιαπωνικής πρωτεύουσας για τον 2ο γύρο ανάμεσα σε Ιβάνοβιτς και Αζαρένκα και η Σέρβα, που δεν πρόλαβε να… χαρεί τον δεσμό της με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ «ξέδωσε» μέσα στο κορτ. Δυναμική εμφάνιση από την Ιβάνοβιτς, η οποία ως Νο4 του ταμπλό πέρασε bye από τον πρώτο γύρο, επέβαλε τον ρυθμό της κόντρα στην ανέτοιμη, όπως αποδείχθηκε «Βίκα» και πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά με 6-3, 6-3.

Η 26χρονη, που διεκδικεί με αξιώσεις το εισιτήριο για τους τελικούς της WTA που φέτος θα γίνουν στη Σιγκαπούρη, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της Λευκορωσίδας και τα χαμηλά ποσοστά της στο σερβίς, φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη –κυρίως από βαθμολογικής πλευράς. Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η Λούσι Σαφάροβα, Νο7 του ταμπλό, η οποία νίκησε από την πλευρά της την Μπελίντα Μπένσιτς με ανατροπή και 3-6, 6-4, 6-2.

Στον 3ο αγώνα της ημέρας, η Αντζελίκ Κέρμπερ επικράτησε με 6-4, 6-4 της Ελίνα Σβιτολίνα και προκρίθηκε στην οκτάδα, όπου θα βρει απέναντί της την Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα.

Εντυπωσιακή η Ραντβάβσκα

Την ίδια ώρα στη Σεούλ, η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα συνεχίζει εντυπωσιακά την πορεία της στην προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στο «Kia Motors Korea Open» συντρίβοντας στον 2ο γύρο την Σανέλ Σέπερς με 6-0, 6-0.

Μετά τον γρήγορο αποκλεισμό της από το US Open, μόλις στον 2ο γύρο, η Πολωνή θέλει να κλείσει επιτυχημένα τη σεζόν στα τελευταία μεγάλα τουρνουά και μέχρι στιγμής παραμένει αήττητη στην Κορέα σημειώνοντας την 7η διαδοχική νίκη της στη διοργάνωση. Στα προημιτελικά η Άγκα θα αντιμετωπίσει την Βάρβαρα Λεπτσένκο.

Την πρόκριση, έστω και δύσκολα, πήρε και η Καρολίνα Πλίσκοβα, Νο2 του ταμπλό. Η νεαρή Τσέχα έκαμψε την αντίσταση της Άννα-Λένα Φρίντσμαν με 6-4, 6-7, 6-2 ενώ το εισιτήριο τσέκαρε και η Κριστίνα ΜακΧέιλ η οποία επικράτησε της Μόνα Μπαρτέλ με 6-1, 4-6, 6-3.

 

Τελευταία Νέα